Damedag til vinsmagning i bankboks hos Otto Suenson

Damedagen var inviteret til rosè-vinsmagning hos klubbens sponsor Suenson Vinhandel v. Flemming Brodthagen. Flemming havde længe meldt ud, at han gerne vil gøre lidt for Damedagens spillere.

Vi fik en velkomst i forretningen i Ringstedgade med den dejligste glas rosè- crèmant. Efter Flemming havde fortalt lidt historie om Suenson Vinhandel, gik vi ned i bankboksen (tidligere lå Arbejdernes Landsbank her). Vi kom ind i et meget fint og hyggeligt lokale med vin, vinkort på væggene, tønder med vin mm. Her var et meget veldækket bord med diverse specialiteter i form af oste og pølser mm.

Flemming introducerede vinene for os. Naturligvis var de meget forskellige, men rigtig dejlige alle sammen. Den sidste vin var en blindsmagning, som Helle Birk hurtigt gættede, hvad det var en drue, og hvor den kom fra – rigtigt flot.

Det var en rigtig hyggelig aften med god stemning. Der skal lyde en stor TAK til Otto Suenson Vinhandel – TAK til Flemming for du tænkte på Damedagen.

Dameudvalget

Dorthe Larsen

På billederne er det Irene Mathiesen og Anne Filtenborg, Tina Donstrup og Pernille Bruun + Solveig Kaas ved indgangen til bankboksen.