Lukker for golfbiler – scootere tilladt på Skjoldungen

Fra torsdag den 17. november 2022 er der lukket for kørsel med golfbiler både på Store Skjold og på Skjoldungen.

Det er efterhånden blevet så vådt, at golfbilerne laver mærker, som ikke kan rettes op – og derfor er det nu tid til at sætte bilerne i hi for vinteren.

På Skjoldungen er det dog stadig muligt at køre med de mindre scootere, det kan bl.a. være en fordel for de rehab-spillere, der stadig lufter deres golfudstyr. Scooterne er til gengæld ikke tilladt på Store Skjold banen.

Som skrevet forleden, er begge baner stadig åbne til spil på sommergreens – dog med undtagelse af morgener med rimfrost. Her skal vi spille til de gule flag, der er placeret på fairway før green.

Greenkeeperne er dog langsomt ved at forberede banen til vinteren. Det gælder ved lukning af de teesteder, der i løbet af sæsonen har lidt størst skade og som derfor har brug for ro, så de står godt, når vi åbner igen til foråret. Under “Banen i denne uge” på forsiden af hjemmesiden vil der altid aktuelt stå de konkrete ændringer. Lige nu spiller vi fra midlertidige teesteder på hul 2, 4, 7, 8 og 17 på Store Skjold.