Lukker par 3 og 18-huls banen til og med mandag 4/4 2022

De store snemængder, der landede i og omkring Roskilde onsdag den 30. marts, får nu den konsekvens, at Roskilde Golf Klubs to baner lukker til og med mandag den 4. april 2022.

“Sneen tør rigtig hurtigt og det medfører store arealer med vand på bane og stier. Hvis vi tog banen i brug i weekenden, ville det hurtigt give slidskader, som kunne ses og give gener et godt stykke tid fremover. Derfor er 3-4 dages lukning nu givet godt ud,” fortæller chefgreenkeeper Nick Bosholdt, der til gengæld er ret sikker på, at banen bliver åbnet igen fra tirsdag.

“Vi kigger på det igen mandag, men det skal gå meget galt, hvis vi ikke åbner banen igen til spil tirsdag. Græsset har sådan set brug for vandet, så det skal nok trænge ned, men vi har bare lige brug for et par dage til det.”

Drivingrange er åben, men der bliver ikke samlet bolde. Det skal vi selv gøre. Husk godt fodtøj, da jorden er meget fugtig.

På mandag er der planlagt en rundvisning på den nye 9-huls bane – kombineret med stensamling. Det er stadig planen at gennemføre dette arrangement. Der kommer en nyhed her på hjemmesiden mandag formiddag, hvis rundvisning/stensamling ikke bliver til noget. Du kan stadig nå at melde dig. Jo flere, vi er, jo flere sten kan vi få samlet – og det bliver også sjovt at se, hvor langt den nye bane er kommet.

Der bliver sendt meddelelse om banelukningen ud til alle dem, der har booket tider frem til og med mandag den 4. april 2022.

Læs mere: