Mads Emil med juniortips på elite-niveau – nu kommer Falk’en

Og onsdag den 23. juni 2021 kommer endnu en fornem gæst forbi juniorernes short game eftermiddag. Det er sankthansaften, men vi lover at være færdige senest kl. 18. Læs mere om, hvem det er, længere nede – vi starter først med et lille referat af besøget af en anden “stjernegæst”, nemlig Mads Emil Boas, der besøgte juniorerne onsdag den 16. juni.

Som de andre gange, hvor vi har haft ’stjernegæst’, så kom der mange spændte juniorer – både piger og drenge – for at se, hvad Mads Emil ville lave af sjove øvelser. Mads Emil valgte at fokusere på put. Først forklarede Mads Emil grundteknikkerne i at blive en god putter.

Dernæst skulle vi lave nogle øvelser, hvor vi skulle bruge putter, fire tees og to bolde hver. Vi blev delt ind i grupper og de fire tees skulle stilles ca. en meter fra et flag. De to første tees skulle placeres, så putterhovedet netop kunne komme igennem og de næste to med afstand, så bolden kun lige kunne komme igennem. Opgaven var så at putte til bolden, så den ikke ramte tees men ville gå i hul. Nemmere sagt end gjort. Flere juniorer var dygtige til denne opgave.

Og Mads Emil fandt på flere øvelser, der involverede tees og nogle bolde og præcision i puttefart og -retning for at gå i hul (eller ikke for kort af hul). Det blev en sjov time med Mads Emil.

Vi sluttede med en is hos Restaurant Birdie, omend Peter Lassen var løbet næsten tør for is og nogle måtte vælge en sodavand eller chokoladebar i stedet. Under alle omstændigheder ikke en dårlig afslutning på en varm solrig dag.

1000 tak til Mads Emil for god træning. Og held og lykke i USA/Texas de næste års tid 😊

Jakob Falk kommer 23. juni 2021 kl. 17-18

Og så lidt om denne uges stjernegæst.

Jakob Falk er netop hjemvendt fra USA, hvor han studerer på golf universitet og er ved at gøre sig en lovende karriere som fremtidig professionel golfspiller. Og Jakob gør det rigtigt godt; talentspejderne er på udkig efter ham og han slår banerekorder på flere af de baner, han spiller ”over there”….

Derfor er vi smadder heldige, at Jakob vil afsætte en times tid til at undervise os i ”det korte spil” på onsdag 23/6 2021 kl. 17-18.

Da det samtidig er Skt. Hans, så er det vigtigt at alle kommer til tiden, så vi kan afslutte senest kl. 18 (og nå at komme til Skt. Hans fest).

PS! Jeg havde planlagt at lave ”Shortgame” prøve samme dag (23/6) for deltagelse i DGU’s konkurrence om at komme til landsfinale i oktober, men da det både er Skt. Hans og vi nu har den enestående mulighed for at blive trænet af Jakob, så udsættes DGU shortgame prøven til 11/8 (første gang efter sommerferien).

Jeg glæder mig til onsdag. Gør I ikke også det?

Søren Frøsig Rasmussen, formand for ungdomsudvalget

Herunder kan du se en kort video med en af putteøvelserne fra onsdag den 16. juni 2021: