Vind Roskilde-kalender med gaver – RGK er sponsor

Roskilde-kalenderen er en julekalender med 24 låger, som du kender dem Рmen indholdet er lidt specielt. Nu har du mulighed for at vinde en af de to kalendere, som Roskilde Golf Klub har modtaget til uddeling, fordi klubben selv er en af de sponsorer, der medvirker.

“Vi har sponseret nogle pr√łvemedlemskaber og en r√¶kke andre sponsorer medvirker ogs√•, s√• kalenderen indeholder en r√¶kke forskellige gavebeviser,” fort√¶ller daglig leder, Anders Schnack.

Kalenderen kan k√łbes i Kvickly Hyrdeh√łj samt i Meny i Himmelev og Meny i Svogerslev.¬† Den koster 200 kr.

Men du kan altså også vinde et eksemplar via Roskilde Golf Klub.

Sådan deltager du i konkurrencen:

1. Se filmen “S√•dan lukker du igennem” – filmen finder du p√• siden “Spil med tempo” under fanen “Luk igennem – s√•dan g√łr du”
  2. Noter, hvor mange spillere der er i den bold, der bliver lukket igennem på par 3 hullet i filmen
  3. Send en mail til sekretariat@roskildegolfklub.dk senest s√łndag den 15. november
  4. I mailen skriver du “Kalenderkonkurrence” i emnefeltet og i mailen skriver du svaret p√• sp√łrgsm√•let, dit navn, medlemsnummer og telefonnummer

Vinderen bliver trukket mandag den 16. november og offentliggjort her på hjemmesiden senest dagen efter, tirsdag den 17. november 2020.

Her finder du hjemmesiden for Roskildekalenderen.