Se billeder fra Morgenherrernes 2020 Tysklandtur

Ved månedsskiftet august/september 2020 var 20 morgenherrer på den snart traditionelle tur til Timmendorf i Tyskland for at spille golf og nyde samværet. Vejret var med gruppen. Kun en kort regnbyge på de første to huller om mandagen kunne skuffe lidt. Under resten af opholdet var det blikstille vejr og næsten fuld sol. Perfekt til golf og samvær ude med en kold øl inden for rækkevidde.

Coronaen måtte naturligvis respekteres. Såvel på færgen som i klubhuset skulle der bæres mundbind og sprittes hænder flere gange. Men det vænnede man sig hurtigt til, og det lagde ingen begrænsninger på samværet.

Turen foretages normalt i asparges-sæsonen. Nu blev det i efteråret, og serveringen på festaftenen blev naturligvis tilpasset. Vi fik ”schweinehaxe” (se billeder). som naturligvis blev nydt med god rødvin.

Henning Jensen