Vil du være mentor for nye fra august til oktober 2020?

Vil du være mentor for nye?

Det drejer sig om hjælp til prøvemedlemmer i perioden 10. august til medio oktober.

Vil du have et frivillig-job med indhold og superrespons, så er der brug for nye mentorer til at hjælpe prøvemedlemmer i gang. Vi er glade for alle de mentorer, vi har, men nogle falder jo fra eller holder pause, så vi mangler.

I perioden forventer vi, at de nye får en fornuftig hjælp til rundvisning på vores anlæg, informeres om praktiske ting, såsom træningsmuligheder, spil på 3 banen osv. Samt de mange andre ting, som er specielle i vores golf-hverdag. Hver mentor får ansvar for 2-3 prøvemedlemmer.

På mailadressen sekretariat@roskildegolfklub.dk kan du give dit tilsagn om at hjælpe de nye.

Eller ring på 46 37 01 81.

Nye mentorer vil komme på ”kursus” hos en erfaren mentor.

På gensyn

Udvalg for prøvemedlemmer