Vinterbanen åbner igen efter regnlukning – stadig fugtigt

Fra fredag den 6. marts er det igen muligt at spille vinterbanen, efter der har været lukket i to uger. Det er stadig fugtigt, men alle huller på vinterbanen er mulige at spille.

“Der er vådt flere steder, men det er ikke værre end før, vi lukkede banen, så vi vurderer, at det er muligt at spille igen. Der er dog flere steder, hvor spillerne skal være ekstra opmærksomme på våde områder. Det gælder fx bag ved greenen på vinterbanens hul 9 og til venstre for greenen på vinterbanens hul 14,” fortæller greenkeeper Niklas Krog Fischer.

Det vådeste hul er dog fairway på vinterbanens hul 5 (det normale hul 8). Her har greenkeeperne lavet flere afspærringer, hvor man skal holde sig væk med golfbag og vogne, men hvis man er ok med våde fødder, kan man godt gå ind og hente sin bold. Det er dog ikke tilladt at slå bolden fra det afspærrede område.