Midsommerfest for alle i klubhuset lør 22. juni kl. 18.30

Kom og vær med til at fejre midsommeren ved en fest med stor grillbuffet og efterfølgende dans i klubhuset. Alle medlemmer er velkomne – uanset alder og hvor længe du har været medlem. Tag meget gerne din ledsager med – vi håber på en rigtig hyggelig klubaften.

Der er tilmelding længere nede på siden – du betaler på dagen, når du kommer.

Restaurant Birdie står for festmenuen, der koster 195 kr.

Samme weekend er der matcher på både par 3 banen og på 18 hullers banen, hvor alle medlemmer er inviteret til at deltage. Sallie’s Restaurant & Snack Bar er sponsor – og det betyder, at serveringsvognen “Sallie’s On Wheels” bliver parkeret på golfbanen og står for frokosten for alle matchdeltagere. Man kan deltage i fest uden match eller match uden fest, men alle er også velkomne til at deltage i begge arrangementer.

Læs mere om matcherne på par 3 banen og 18 hullers banen 22. og 23. juni 2019.

Forret:

• Dampet laks med salat, sprøde urter og brød

Hovedret – Birdie grillbuffet:

• Mør og grillet US brisket (kalvebryst)
  • Pulled pork med grillrøg
  • Sprøde pølser med knæk
  • Bagekartofler med kryddersmør
  • Kartoffelbåde med BBQ krydderi
  • Majskolber med koldt smør
  • Grillede grøntsager
  • Grønne salater
  • BBQ sauce
  • Pebersauce
  • Dip, dressing og de klassiske grill saucer
  • Brød

Der serveres også kaffe.

Ja, jeg/vi vil gerne være med til midsommerfest lørdag den 22. juni kl. 18.30 – det koster 195 kr., som jeg betaler på dagen. Jeg er indforstået med, at tilmelding er bindende og at jeg derfor også kommer til at betale, selv om jeg må melde afbud på dagen:

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

Navn Antal deltagere Evt. ledsagers navn
Susser illum Vælg herunder