Tak for regn – næsten normalt spil fra fredag

Fra på fredag er der næsten helt normalt spil på golfbanen efter vinteren. Det er slut med at slå fra måtter. De sidste teesteder på hul 2, 4, 5, 7, 13 og 17 åbner, så den eneste lille gene/fordel er, at der skal lægges op på fairway.

Det er altså slut med at skulle tee bolden op på fairway, men hvis bolden lander på bar jord eller i et lille hul på fairway, så har du muligheden for at lægge bolden på noget græs inden for et scorekorts længede fra der, hvor din bold landede.

Denne regel kommer altså også til at gælde ved Jyske Banks Åbningsmatch på søndag.

“Det har selvfølgelig været dejligt med den varme, vi har fået den sidste uges tid, men nu regner det heldigvis, og det har vi virkelig brug for, da banen er meget tør. Efter regnvejret vil man kunne mærke, at alting kommer til at gro eksplosivt,” fortæller chefgreenkeeper Nick Bosholdt, der har været nødt til at vande både greens og teesteder i den forløbne tid.