Hvornår kommer sommerbanen i gang?

Det er ikke svært at regne ud, at vejret har sat en stopper for en tidlig sæsonstart, men hvornår kommer vi så til at spille almindelig sommergolf?

Det spørgsmål er stadig for tidligt at svare på, lyder det fra chefgreenkeeper Nick Bosholdt, der fortæller, at det er en del år siden, at sæsonstarten har været så sen, som den bliver i år. For år tilbage var det dog ikke ualmindeligt, at vi først kom på rigtig græs midt i april, men det har vi været forskånet for i en række år i træk.

“Nu har meteorologerne imidlertid lovet, at det er slut med frost og at der i det hele taget kommer stabile temperaturer, så det er jo godt. Det betyder, at vi langsomt kan forberede banen, men vi lukker først op for sommerbanen, når foråret for alvor er kommet,” siger Nick.