Tag cyklen og vind præmier for klimaets skyld

Natur- og miljøudvalget afvikler igen her i 2024 en ”Vi cykler til golf”-kampagne.

Det går i sagens natur ud på at få endnu flere til at tage cyklen til golfklubben i stedet for at køre i bil – og på den måde styrke klimaet. Transport til og fra golfklubben er en af de største miljøbelastninger, som golfspillere bidrager negativt med til klubbens CO2-regnskab, så cykling og samkørsel gør en stor forskel.

Der er både nye og kendte ting i ”Vi cykler til golf” i 2024.

Det nye er:

  • Alle deltagere i kampagnen inviteres med til en ”Vi cykler til golf”-match på Skjoldungen fredag den 17. juni kl. 16.30-19. Udover spil med andre cyklende golfspillere, så bliver der mulighed for at øge antallet af kilometer – og dermed vinderchancerne. Dagens stablefordresultat bliver nemlig ganget med antal kilometer. Så kom og vær med til en sjov og hyggelig match.
  • Der er tilmelding til “Vi cykler til golf”-matchen i GolfBox – og der er plads til 40 deltagere. Det koster 50 kr. at være med. Pengene går til lidt let at spise – drikkevarer er for egen regning
  • Her er link til tilmelding til matchen den 21. juni – du skal logge dig ind med dit medlemsnummer og kode for at tilmelde dig og betale

De kendte ting:

  • Tag et scorekort oven på skabet ved opslagstavlen ved siden af indgangen til sekretariatet
  • Skriv på scorekortet, hver gang du cykler (dato og km). Antallet af kilometer er det samlede (frem og tilbage)
  • Aflevér det fyldte scorekort inden 16. juni i sekretariatet
  • Når du har cyklet ni gange, svarende til en for-ni på kortet, kan du få en lille fadøl eller et glas vin eller en vand i Restaurant Birdie mod fremvisning af det udfyldte kort.
  • Skulle du cykle mere end de 18 ture, der er plads til på kortet, tager du bare et nyt kort og fortsætter med at trampe i pedalerne

”I år er der præmie til den der cykler flest gange, men der er også en række af andre præmier. Hovedpræmien er fra Fri Cykler i Allehelgensgade og derudover er der lodtrækningspræmier fra Proshoppen, F. J. Poulsen, sekretariatet og fra greenkeeperne,” lyder det på vegne af natur- og miljøudvalget fra Jan Eriksen, der på forhånd takker for opbakningen.

Kampagnen kører fra 1. maj til 15. juni 2024. Du kan være med, uanset om du kører en eller 20 gange i perioden.

På billedet er det Lars Carlsen, Jan Eriksen og Henning Nordstrøm fra natur- og miljøudvalget, der arrangerer “Vi cykler til golf”-kampagnen.