Roskildes juniorer og mikroer med dynamit i golfkøllerne

Søndag eftermiddag den 7. april 2024 havde ungdomsudvalget og daglig leder, Jesper Wedersøe, inviteret ungdommen på tur til Simgolf Grøndalscenteret. Her skulle vi lege og spille diverse spil på Trackman og opleve, hvad det univers kan for selv de mindste ungdomsspillere. Vi havde deltagende ungdomsmedlemmer fra 5 år til 13 år. Og jeg skal lige sige, at jeg sjældent har set ungdommen så investeret i træning som denne eftermiddag! De var ikke til at drive hjem efter to timers træning.

Et par af de populære spil var Scrapyard, Mystic Sand og Magic Pond. I Scrapyard smadrer du biler alt efter, hvor godt du har slået. Her vandt børnene flere gange over de voksne. Selv de mindste golfspillere på 5-7 år synes, det var et fedt spil, for hvem synes ikke det er sjovt at kaste med dynamit! Magic Pond og Mystic Sand er spil, hvor du skal opdage monstre, mumier, drager og katte. Jo tættere du rammer på de opsatte mål, jo vildere et monster, mumie, drage eller kat finder du.

Udover spillene, prøvede flere også at spille baner, minigolf, tættes på pinden, og teste egen sving præcision med træningsdelen af Trackman. Det var alt i alt en succesfuld eftermiddag med masser af træning, glædesudbrud, interesserede unge, og voksne der blev tævet af de unge i golf.

Der er flere spillere der allerede nu spørger, hvornår vi skal afsted igen. Det må siges at være en succes og mon ikke vi kan prøve igen senere på året.

Tusind tak til alle deltagere og forældre.

De bedste golf hilsner

Anne Sofie (Ungdomsforkvinde)

Læs mere:

Herunder kan du se fotos fra simgolf-arrangementet: