Restaurant Birdie er ved at gøre klar til sommersæsonen, men da restauranten har åbent hele året rundt, er der også et pænt aktivitetsniveau i vinterhalvåret.
Næste store arrangement er den populære fiske- og skaldyrsaften, der i oktober blev udsolgt. Den kommer nu tilbage fredag den 1. marts.
Derefter kommer der endnu et bankospil-aften torsdag den 14. marts og sidst men ikke mindst så vil der henover hele påsken den sidste uge i marts være påskebuffet både til at spise i restauranten og til take away. Det kommer der mere information om senere.
Her kommer der mere information om fiske- og skaldyrsarrangementet. Det indeholder:
- Velkomst med bobler og snacks
- To forretter, som anrettes og serveres ved jeres bord
- Buffet med et lækkert udvalg af forskellige og spændende fiske- og skaldyrsretter, fx dampede muslinger, pil-selv rejer og Birdies egen varmrøgede laks lige fra røgeovnen. Hertil er der salater, dressinger, dips og brød.
- Birdies oste- og dessertbord
Prisen er 499 kr. pr. kuvert eks
Læs mere:
Der er begrænset antal pladser, så der skal bookes og betales på forhånd.
Kontakt Restaurant Birdie enten personligt i restauranten eller: