Begge baner er lukkede – der er isglat mange steder

Med virkning fra tirsdag den 16. januar og foreløbig frem til og med mandag den 22. januar 2024 er både vinterbanen på Store Skjold og Skjoldungen lukkede.

Opdateret 22. januar 2024 banelukningen er forlænget til og med fredag den 26, januar. I løbet af fredagen bliver der taget stilling til, om banen kan åbne igen eller skal være lukket længere tid.

Opdateret 26. januar 2014: Banelukningen er forlænget til og med mandag den 29. januar. I løbet af mandagen bliver der taget stilling til, om banen kan åbne igen eller skal være lukket i længere tid.

Lukningen skyldes, at der er spejlglat mange steder og der derfor er risiko for faldulykker.

“Jeg har været rundt på banen og kan se, at der flere steder er meget glat. Der, hvor der bare ligger sne, kan kan godt spille vintergolf, men der er stor risiko for at falde de steder, hvor der ligger is og det gør der rigtig mange steder,” fortæller chefgreenkeeper Nick Bosholdt om lukningen.

I løbet af mandag den 22. januar bliver der taget stilling til, om banerne kan åbne igen fra tirsdag den 23. januar eller om lukningen skal køre videre.

Banerne i denne uge” på forsiden af hjemmesiden er altid opdateret med sidste nyt.

På billedet er det Ulrik Wesselhoff, der står ved vintergreenen på hul 12 på Store Skjolds vinterbane. Denne green er meget iset, ligesom det er iset rigtig mange andre steder.