Junior- og mikro vintertilbud: Træning, leg og golf

Ungdomsafdelingen i Roskilde Golf Klub prøver i den kommende vintersæson noget helt nyt. Normalt er der næsten ingen aktiviteter, men denne vinter bliver der to forskellige arrangementer:

  • Leg og spil i gymnastiksalen på Tjørnegårdsskolen
  • Golftræning og konkurrencer i Harekærs indoor golf center

Her kan I læse informationen fra ungdomsudvalget:

Det er efterår og vejret egner sig ikke altid til at være ude og spille golf. Derfor har vi i år prøvet at lave et andet program for ungdomsafdelingen hen over vinteren. Vi håber, I vil tage godt imod tilbuddet og nyde nogle gode timer i hinandens selskab. Der er to slags arrangementer i vinterperioden.

Hver fjerde uge har vi gymnastiksalen på Tjørnegårdsskolen. Her vil vi bruge salen til en masse hygge, spille alternativ minigolf, fodbold, stikbold, lege på redskaber, eller hvad vi nu ellers kan finde på sammen. Vi vil rigtig gerne, at forældre deltager i disse arrangementer. Hvad der vil ske på dagen er meget forskelligt. Jeg er sikker på, at alle også vil blive glade, hvis der kommer en kage eller to til hygge.

Ud over gymnastiksalen har vi lejet Harekærs indoor golf center. Her er der et par udslagssteder til svingtræning og en puttinggreen. Vi vil benytte begge dele til at holde vores golfsving og putting ved lige. Vi vil selvfølgelig også have et par konkurrencer undervejs. Der vil ikke være en pro til stede ved disse træninger i 2023. Om den nye protræner vil være til stede ved en af træningerne i 2024 ved vi ikke endnu.

Vi håber på godt fremmøde. Alle er velkomne.

Anne Sofie, Sara, Jacob og Søren fra ungdomsudvalget

Aktiviteterne fremgår af ungdomsudvalgets kalender på hjemmesiden – find den under “Aktiviteter – Ungdom – Mikro og juniorkalender”.

Du kan også printe listen over aktivitetsdagene.

Der er ikke tilmelding på forhånd til aktiviteterne – man kan bare møde op. Aktiviteterne er for børn og unge i alle aldre.