Martin Hansen og co. bliver ny protræner fra 2024

Det bliver et kendt ansigt, der kommer til at overtage jobbet som protræner og ejer af proshoppen i Roskilde Golf Klub fra 2024.

Bestyrelsen har nu indgået en kontrakt med Martin Hansen, der i dag er protræner i Næstved, men som tidligere har været assistent i Roskilde i fire år. Martin tager sin golfspillende hustru, Ditte, med, og de vil som par være Roskildes nye protræner- og proshop-duo. Det kan godt udvikle sig til en trio eller en kvartet med endnu en assistent og/eller elev, men det kommer an på travlhed og dermed økonomi.

Martin afløser Lasse Frølich Kristensen, som lige nu er ved at lukke ned, men stadig er træner i klubben lidt endnu. Martin var netop ansat under Lasse i 2014-17, så mange medlemmer kender ham i forvejen. Også Ditte er kendt i klubben, da hun spillede på dameholdet i de år, Martin var protræner. Sammen bor de i Karrebæksminde syd for Næstved – meget tæt på Næstved Golfklub, hvor Martin i dag er ansat.

Planen er imidlertid at flytte tættere på Roskilde; meget gerne tæt på golfklubben, fx i et rækkehus i Svogerslev eller det øvrige nærområde, og ægteparret Hansen hører derfor gerne om nogen, der har noget til salg eller leje…

Formand Flemming B. Nielsen er meget glad for, at ansættelsen af Martin Hansen er faldet på plads:

”Vi glæder os meget til det nye samarbejde. Vi har søgt bredt efter en profil, der både passer til vores store behov for træning af alle medlemsgrupper, men som også er dygtig inden for de to områder, som vi gerne vil udvikle yderligere, nemlig ungdom og elite. Her har Martin nogle store kvalifikationer, som vi glæder os til at se ham føre ud i livet.”

”Vi har forhåbninger om, at han kan og vil være proaktiv i forhold til at hjælpe med at skaffe flere ungdomsspillere og vi ved, at han også er en både vellidt og særdeles dygtig træner for både bredde og elite. Det er Martins plan at opgradere på det tekniske område i form af trackman-udstyr til undervisningen og vi er i gang med at undersøge, om vi kan inddække en del af det øverste udslagshus til at rumme dette udstyr,” siger Flemming.

”Vi havde flere gode kandidater at vælge mellem og har holdt samtaler med fire. I sidste ende var vi imidlertid ikke i tvivl om valget af Martin. Det er selvfølgelig en fordel, at mange kender ham i forvejen og at Martin har et godt ry i klubben, men det har jo også været vigtigt for os at signalere udvikling i forhold til i dag, og disse forandringer tror vi på, Martin kan levere. Vi er derfor ret sikre på, at medlemmerne vil komme til at opleve ”gode, gamle Martin” samtidig med, at vi som klub kommer til at udvikle os,” lyder det fra bestyrelsesformanden.

Martin har i Næstved bl.a. været træner for en større elitegruppe, der netop har sikret klubbens oprykning til elitedivisionen.

Der er indgået en 5-årig aftale med Martin – gældende fra 1. januar 2024 til 31. december 2028.

Læs mere:

På billedet er det bestyrelsen, der siger goddag til Martin, efter at kontrakten er skrevet under. Forrest er det Mette Jessen, Martin Hansen og Bente Buhl Rasmussen. Bagest fra venstre: Niels Træden, Flemming B. Nielsen, Kim Møller Behrend, Jan B. Kristiansen og Jens Krøis.