Store regnmængder lukker begge baner til og med ons 1/11 2023

Både Store Skjold og Skjoldungen er påvirket af de store mængder regn, der er kommet i weekenden, og derfor er begge baner lukkede. Der er lovet mere regn tirsdag og derfor gælder lukningen fra mandag den 30. oktober til og med onsdag den 1. november 2023. Det er muligt, at lukningen bliver forlænget – den beslutning bliver taget i løbet af onsdagen.

Greenkeeperne er i gang med at se på forholdene og tager de første forholdsregler i forhold til spillet, når banerne åbner igen. Det betyder sandsynligvis, at vi kommer til at spille fra midlertidige teesteder og evt. måtter på visse teesteder, som det er normalt på denne tid af året. Det kan også betyde, at hul 10 og 11 lukker, selv om resten af Store Skjold bliver åbnet.  Disse ting er dog ikke iværksat og besluttet endnu, da greenkeeperne holder øje med vejret og ser på, hvad der er nødvendigt.

Det er muligt at bruge drivingrange, puttinggreen og indspilsområdet, der stadig er åbne.

Læs mere: