Tag gode fotos i golfklubben – og vind flotte præmier

Hvem tager de flotteste eller sjoveste fotos af medlemmer, dyr, natur eller lignende?

Det finder vi ud af her i efteråret, hvor hjemmesiden igangsætter en konkurrence, som alle kan være med til – selvfølgelig med fine præmier.

”Vi vil gerne have endnu flere flotte og sjove fotos at vise på hjemmesiden – og derfor kom ideen op om en decideret fotokonkurrence. I hverdagen er der flere, der med jævne mellemrum sender fotos til mig som webmaster, og disse bidrag er jeg meget taknemmelig for. Men en konkurrence kunne lokke endnu flere fotos til,” fortæller webmaster Henrik Overgaard Pedersen.

Billederne må meget gerne være med sjove situationer – det kan både være spontant opståede, men det kan også være, at der er nogen, der arrangerer specielle opstillinger alene til brug for gode fotos. Der må også meget gerne være fotos med vores børn og unge, men gode fotos af medlemmer og gæster i godt humør er altid i høj kurs. Billeder af mennesker i glade og sjove situationer vil blive vægtet højere i konkurrencen, men naturfotos er også velkomne.

Vil du være med i konkurrencen, så send dine fotos til Henrik på .

Konkurrencen afsluttes 1. december, hvor vinderne bliver fundet.

Der vil være en række forskellige præmier, fx vin, greenfeebilletter, gavekort og bolde. Antallet af præmier afhænger af antallet af indsendte fotos.

Det er en fordel, hvis billederne bliver taget på bredden og meget gerne tæt på hovedmotivet.

Læs mere:

Herunder kan du se eksempler på gode fotos, som medlemmerne har taget.