To flotte elite-andenpladser til Mads Emil Boas og Trine Jensen

Denne weekend (3.-4. juni 2023) har budt på flere deltagelser af Roskildes elitespillere i forskellige turneringer.

På Møn var der deltagelse af hele tre spillere i Senior Elite Tour. Både Jan Birger Nielsen og Dorte Pyll Truesen fra veteranholdet deltog og det samme gjorde Trine V. Jensen fra seniorholdet. Trine klarede sig virkelig flot i weekenden og endte på en flot andenplads.

På førstedagen blev det til en runde i 83 slag og gode slag det meste af tiden. Dog skæmmede en tripple bogey på hul 15. Øv.

Resultatet på 1. dagen var dog nok til at gå ud i førerbolden på dag to – mod to modstandere med et bedre handicap. Men Trine spillede rigtig god golf og var kun fire over banens par inden hul 17, som er et par 3 hul med en stor sø foran og en å bagved. Desværre slog hun i vandet og endte med en dobbelt bogey på det hul.

Men alt i alt en 2. plads og en meget tilfreds Trine, selv om hun godt ville have puttet endnu bedre om søndagen.

På billedet er det Trine til venstre  – med vinderen Camilla Munk Hansen fra Silkeborg i midten og nr. 3, Janni Jepsen fra Trehøje.

Her kan du se resultaterne fra turneringen på Møn.

 

Mads Emil 2’er i stærkt besat felt

I denne weekend var der også den traditionsrige Wiibroe Cup i Helsingør. Turneringen er en del af Dormy Elite Tour II og har været en fast del af den danske elite golfscene i rigtig mange år. Mads Emil Boas og Nicklas Smith Mølholm deltog begge i 54 hullers turneringen – og begge klarede cuttet efter 36 huller. Det i sig selv er virkelig imponerende i det stærke felt. Mads Emil spillede rigtig godt og han endte på en fortjent og flot tilkæmpet andenplads. Nicklas kæmpede lidt mere med det og endte som nummer 23 som stadig er en flot resultat.

Vinderen af turneringen blev Claus Thrane Borregaard fra Smørum, der brændte banen af med en 65’er på 3. dagen – suverænt bedst af alle. Mads Emil sluttede med en 70’er – næstbedst af alle i toppen.

Her kan du se resultaterne fra turneringen i Helsingør.