Hul 10 og 11 åbner fredag den 1. april 2022 – gule flag torsdag

Nu åbner hul 10 og 11 efter vinterpausen. Det sker fra fredag den 1. april 2022. Vejrudsigten lover godt nok koldt vejr, men de to huller er nu så tørre, at vi kan spille på dem.

Bemærk, at vi torsdag den 31. marts spiller til gule flag – altså de midlertidige greens. Det skyldes det snevejr, der kom onsdag eftermiddag. Det er forbudt at spille til sommergreens torsdag.

Vejret er omskiftelig i disse dage, så hold øje med den aktuelle melding på hjemmesiden (“Banen i denne uge” – øverst på hjemmesiden) hver dag, inden du skal ud og spille.

“Vi er stadig ikke klar til at åbne for kørsel med buggier, ligesom de almindelige teesteder heller ikke åbner, før der kommer mere varme. Af samme årsag er puttinggreen også lukket lidt endnu,” fortæller chefgreenkeeper Nick Bosholdt.

Bortset fra torsdag den 31. marts spiller vi fortsat til sommergreens, men bemærk, at det IKKE gælder, hvis der er frost på banen og rimfrost i morgentimerne. Sker det, skal vi spille til de gule flag, som er midlertidige greens. Sommergreens tager skade, hvis vi spiller på dem, når temperaturen på green er lav.