Beretning fra golftur i Portugal med Lasse og Emil

I uge 11 2022 var første hold af to afsted på tur med Lasse og Emil i Portugal. Rejsen var arrangeret af Golf Plaisir.

Vi var 20 deltagere og havde tidlig afrejse og ankom planmæssigt lørdag midt på dagen til Montado Hotel & Golf Resort, som ligger en halv times kørsel ind i landet fra Lissabon. Inden afrejsen lovede diverse vejrtjenester et kedeligt vejr med masser af regn, men det holdt heldigvis slet ikke stik.

Vi ankom til et dejligt hotel, som nok var en anelse slidt, men med kæmpe værelser med store balkoner, god frisk mad, en hyggelig bar, som blev besøgt om aftenen, og ikke mindst en super lækker bane med fantastiske, velholdte og lynhurtige greens. Sikke en oplevelse!

Emil og Lasse havde gjort sig umage og arrangeret en fantastisk uge for alle os, der var så heldige at få plads på turen. Vi havde træning om formiddagen, og her kom vi alle ”disciplinerne” igennem med grundsving, driver, køller og jern, pitch og chip, putting og bunkerslag. Det var rigtig god træning af Lasse og Emil, og de var begge super oplagte og engagerede. Jeg tror, at alle fik godt udbytte af træningen.

Med tid til at spise frokost efter formiddagstræningen startede dagens runde alle dage med udslag for hold 1 kl. 12. Holdene var blandet fra dag til dag. Der var forskellige spil og konkurrencer, både stableford, greensome og bestball. Så kunne vi nyde den skønne bane i fulde drag, for regnen – ja den udeblev heldigvis.

Onsdag var ”fridag”, men de fleste af os valgte at deltage i arrangement, som bragte os til den 3. ratede bane i Portugal, som hedder Troia, og som ligger på den smukke halvø af samme navn. Det var en stor oplevelse for os golffreaks. Lækker, smuk og smal bane, og igen med fantastiske greens. Dagen sluttede med delikat middag på en traditionel fiskerestaurant i Setubal.

Vi rejste hjem igen lørdag efter en uge fuld af gode oplevelser og nye bekendtskaber på kryds og tværs.

På hele holdets vegne vil jeg blot sige tusind tak for en helt fantastisk tur og med en stor anbefaling om at prøve sådan en golfrejse, hvis du ikke har prøvet det før. Det er en perfekt opstart af den nye sæson!

Erik Vindeløv gjorde sig særligt bemærket ved at stikke af med langt hovedparten af præmierne. Men resten: Ja det er altså en hemmelighed. For som I ved: What happens at Montado, stays at Montado!

/ Tutter Blume

Bemærk: Proshoppen arrangerer også en tur i efteråret 2022 – til Rom. Her kan du se trænersiden, hvor der er en fane med golfrejser.

Herunder er der billeder fra turen:

  • Morgenudsigten over Montado golfbanen fra balkonen
  • Det drilske hul 18 i aftensolen
  • Hele selskabet ved træningsområdet
  • Emil og Lasse ved færgen til Troia
  • Typisk korktræ, som er høstet op til kronehøjde
  • Gode G&T’er i baren efter dagens runde