Glade nye spillere i seniorgolf – andre nye er velkomne

Seniorgolf er en af de store “klubber i klubben” i Roskilde Golf Klub – med n√¶sten 100 medlemmer. Der er fast spilletid torsdag morgen om sommeren og fredag morgen om vinteren.

Herunder kan du se en beretning fra to af de friske nye medlemmer af seniorgolf Рog har du selv lyst til at være med, så se linket til seniorgolf-siden nederst.

Vi startede med at spille golf for 7 år siden.

Vi har nu f√•et mulighed for at v√¶re medlem af Seniorklubben og vi er blevet taget RIGTIG GODT imod i klubben. Alle omg√•s i en rigtig venlig, hj√¶lpsom og frisk tone. P√• trods af Corona har Seniorklubben v√¶ret aktiv ud fra de g√¶ldende rammer. Der er altid godt hum√łr, snakken g√•r livligt og der klappes flittigt n√•r der deles r√łdvin og √¶nder ud til dagens vindere.

Og nu er vi ogs√• medlem af en klub, hvor vi h√łrer til de yngste i gruppen. Selvom mange har spillet golf i mange √•r og v√¶ret medlem af Seniorklubben i rigtig mange √•r, s√• er alle √•bne og har budt os velkommen til f√¶llesskabet i Seniorklubben.

Runderne spilles med et godt tempo, s√• vi kan holde os inden for de afsatte tider til en runde i Seniorklubben. Seniorgolf er “ready golf”.

Der er mange aktiviteter i Seniorklubben, som bakkes op af medlemmerne. Vi gl√¶der os til at deltage i s√¶sonafslutninger, rejser/ture til andre golfbaner og Sverige ‚Äď og alt det andet.

Apropos afslutninger. Ved for√•rsafslutningen havde vi en anden aftale kl. 14. Vi t√¶nkte det passede fint. M e n nej, der er mange traditioner der skal gennemf√łres. Vi m√•tte k√łre f√łr tid. N√¶ste gang reserverer vi hele dagen til Seniorklubben.

Alice Wind og Jesper Bluhme

Her finder du siden med seniorgolf.