Prøvemedlemmer 2023: Referat af match og særligt 2024-tilbud

Hvordan kommer man godt i gang med sæsonen i år to efter man har været prøvemedlem i Roskilde Golf Klub?

Det har der de seneste år været prøvet forskellige modeller på – og nu er der sat endnu mere i system af klubbens nye begynderudvalg, der samler alle aktiviteter rettet mod prøvemedlemmer, sidste års prøvemedlemmer og generelt nyere medlemmer med handicap over 36 (kaniner).

Her i 2024 sæson blev der tirsdag den 23. april afholdt en match, hvor prøvemedlemmer fra 2023, der efterfølgende meldte sig ind i klubben, var inviteret.

Længere nede kan du se et referat af matchen, men først skal vi lige gøre opmærksom på et tilbud til sidste års prøvemedlemmer, som løber hele foråret med tilbud om særlig holdtræning enten tirsdag formiddag kl. 11-12 eller onsdag eftermiddag kl. 16-17. Der er begrænsede antal pladser og tilmelding fra gang til gang.

Træningen har to formål:

  1. Selvfølgelig at uddannelse sidste års prøvemedlemmer til at blive bedre golfspillere
  2. Hjælpe deltagerne med at få et godt netværk til fremtidigt spil og fællesskab

Første træningsdag er tirsdag den 30. april.

Her kan du se siden, hvor alle træningsdagene er oplistet – med link direkte ind til GolfBox, hvor der er tilmelding. Log på med dit medlemsnummer og din kode. Træningen er gratis. Du finder siden under “Aktiviteter” – “Begyndervoksne” – “Løverne – træning for sidste års prøvemedlemmer”.

 

Match med dame og herrevindere

Så tilbage til matchen tirsdag den 23. april. Her var der nemlig 28 prøvemedlemmer fra ”sæson 2023”, der mødte glade op til forårsmatch på Skjoldungen trods kulde og silende regn. Matchen var arrangeret af begynderudvalget.

Efter matchen var der samling i restauranten til præmieuddeling og information om de forskellige aktiviteter på Skjoldungen: Kaninmatcher, Optimisterne og Den Ultraseje Torsdagshyggeklub.

Der var præmier sponsoreret af sekretariatet til 1., 2. og 3. pladsen hos både damer og herrer.

Vinderne hos damerne

  1. Liselotte Marstrand med 23 point
  2. Helle Ditlev med 22 point
  3. Gitte Højmark med 19 point

Vinderne hos herrerne:

  1. Michael Rene Larsen med 21 point
  2. Per Larsen med 20 point
  3. Niels Mortensen med 19 point

På vegne af begynderudvalget

Merete Koefoed