Nye afstandsmarkeringer på vinterbanen

Vinterbanen har nu fået nye afstandsmarkeringer, så der de fleste steder er mulighed for at se mærker for 50 og 100 meter til green. Markeringerne er placeret i form af blå og røde pæle banket i jorden i flagretningen fra teestederne.

Til gengæld er vinterbanen ikke længere på app’en GLFR – den var nemlig misvisende, da de ændringer, der i år er lavet på hul 1, 2, 4 og 5 på vinterbanen ikke er ført over på app’en. For at få målingen lige så nøjagtig som på de øvrige huller, kræver det en gps-opmåling. Det vil blive gjort op til næste vinterbanesæson.

På scorekortet står længderne på alle huller – bemærk dog, at der nu bliver udskrevet en ny version af scorekortene, da hul 1 ved en fejl er blevet gjort 20 meter længere, end det i virkeligheden er. Hullet er 124 meter – og på de hidtidige scorekort står der 144. Vi bruger de gamle scorekort op – og derefter har sekretariatet trykt nye. Du kan dog også tage et helt opdateret scorekort med dig hjemmefra.

Scorekortet er nemlig opdateret til nyeste version på den side, hvor vinterbanen er beskrevet. Her kan man også se konverteringstabeller.

På billedet er det Ulrik Wesselhoff, der står ved de nye afstandspæle på vinterbanen.

Læs mere: