GolfBox skifter udseende tirsdag den 16. august 2022

Funktionerne vil være de samme, men udseendet bliver ændret, når GolfBox tirsdag den 16. august 2022 lancerer et helt nyt layout.

Den nye version gør, at GolfBox bliver lettere at bruge på forskellige skærme. Layoutet vil så tilpasse sig, uanset om du bruger en pc, en tablet eller en mobil – så på sigt vil den nye brugerflade erstatte den eksisterende GolfBox app på de fleste områder.

“Den nye teknologi gør det nemmere at tilføje, ændre og tilpasse nye funktioner fremover. Vi planlægger også at forbedre elektroniske scorekort, så det inkluderer elektronisk underskrift for markør og spiller. Du vil i forbindelse med bekræftelse af tider få tilbudt muligheden for at få scorekort, i elektronisk form, på din mobil,” skriver GolfBox i en meddelelse, hvor de tilføjer håbet om, at alle vil tage godt imod den nye brugerflade.