Skjoldunge-besøg på vej hele Danmark rundt

Som omtalt på Golf.dk, i Dansk Golf og flere andre golfblade har den scleroseramte Erik Kolmos fra Fyn for nogen tid siden nået sit mål, om at spille alle 18 huls golfbaner i Danmark.

Men når et mål er nået, er det på tide at sætte et nyt, så Erik er nu i gang med også at spille alle 9-huls og par 3 baner. Hans Møllegaard fra rehab-golf i Roskilde kender Erik fra golfen for fysisk handicappede og inviterede derfor Erik Kolmos til en prøverunde på Roskildes nye 9-huls bane, Skjoldungen. Et besøg, der blev afviklet fredag d. 5. august 2022. Der er i Danmark ca. 200 intermediate 9-huls golfbaner og par 3 baner og Erik mangler nu kun ca. 70 baner. Ja golf kan være et hårdt job!

Erik var ifølge Hans Møllegaard meget tilfreds med Skjoldungen og dens layout og udtalte, at han allerede glæder sig til at spille den igen om et par år, når regn, tromlen og kørsel med tunge klippemaskiner har gjort banen mere jævn og mindre hård.

Så alt i alt: “Godkendt”.