Stemningsbilleder fra en snefyldt bane

6. januar blev banen drysset med sne – og her kommer s√• nogle stemningsbilleder fra en meget smuk vinterbane. Der er ogs√• lidt inde fra klubhuset, hvor k√łkkenet nu er ryddet og klar til de kommende m√•neders ombygning. Roskilde Golf Klubs “hus”-svaner er stadig i omr√•det. Det forlyder ellers, at de har v√¶ret v√¶k i 1-1¬Ĺ m√•ned, men nu er de tilbage. De bankede hul i den tynde is i den lille s√ł p√• hul 11 og gik s√• i gang med at dykke efter mad. P√• billederne er der fire unger sammen med de to svaner – det kunne tyde p√•, at en enkelt unge er g√•et til, for tidligere p√• √•ret var der fem. Man kan undre sig over, at de ikke flyver til varmere himmelstr√łg, men indtil videre holder de fast i deres sommer-tilholdssted. P√• marken over mod Boserup skov havde en h√¶r p√• flere tusinde g√¶s sl√•et sig ned, s√• der er andre, der er blevet i Danmark.

Flere skil√łbere benyttede lejligheden til at l√łbe en tur i omr√•det – deriblandt RGK’s egne medlemmer, Gunvor Jensen og Steen Dahl. Det var dog lidt vanskelig sne at l√łbe p√• – m√•ske var der lidt for meget t√ł i luften.