Kl. 19: Generalforsamling

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 23 marts 2023 indtil 21 marts 2024. Det optræder næste gang den 21. marts 2024 19:00

• Kategorier:
  • Kommende datoer:

2024-generalforsamling

Generalforsamlingen 2024 er torsdag den 21. marts kl. 19 i klubhuset.

Her kommer indkaldelsen, når den er klar.

Fuldmagt

Vil du afgive fuldmagt, så en anden kan stemme på dine vegne, så finder du 2024-dokumentet her. til print og underskrift.

Her kommer der tilmelding til generalforsamlingen i Roskilde Golf Klub torsdag den 21. marts 2024 kl. 19 i Rokilde Golf Klubs klubhus på Margrethehåbsvej 116, 4000 Roskilde.

I 2024 er der tilmelding via GolfBox. Se linket herunder – du skal logge på for at tilmelde dig.

Der er denne gang mulighed for at tilmelde sig spisningen ingen generalforsamlingen. Spisningen starter kl. 17.45 – og ved tilmelding er der muligt at vælge mellem stegt flæsk med persillesovs eller stegt kyllingebryst med salat til 99. kr. Du vælger først, om du vil spise med eller ej – og når du har valgt spisning, skriver du i kommentarfeltet, om det er flæsk eller kylling, du vil have.

Her bliver der præsenteret forslag, hvis der kommer nogen.

Her kommer der beretning fra bestyrelsen, når den er klar.

Beretninger fra udvalg og klubber i klubben:

Her kommer der beretninger fra udvalg og klubber i klubben, når de er klar.

Her kommer der regnskab, når det er klar.

Her kommer der referat, når det er klar.