Nye måtter på drivingrange – nemmere at sætte tees i

Her kommer en god nyhed i forbindelse med drivingrange. Der er nemlig kommet nye udslagsmåtter både udenfor og inde i de to udslagshuse.

De nye måtter er tykkere og langt nemmere at sætte tee’s ned i end de gamle, der i øvrigt også blev hurtigere slidt ned end forventet. Derfor er de ekstra to måtter med huller til gummitees også blevet fjernet og erstattet med den nyere og bedre måtte.

Når du skal have bolden tee’t op – fx til driverslag – har du nu to muligheder. Enten tee’r du op ved at sætte en tee i måtten eller også går du op på græsarealet bag udslagshus nr. 2 og sætter din tee i her.

Det er greenkeeperne der har udlagt de nye måtter.

På billederne er det chefgreenkeeper Nick Bosholdt, der afmonterer de gamle og lægger de nye måtter sammen med Ulrik Wesselhoff. Der er også fotos af Erik Bossen, der som en af de første afprøver den nye måtte.