Endnu en weekend med gode eliteresultater

I weekenden den 8. og 9. juni 2024 blev der afholdt både Holstebro Open – en eliteturnering på højeste herreniveau – samt Ledreborg Midage, Senior og Veteran Challenge.

I begge turneringer var der fine resultater til Roskilde.

I Holstebro blev Mads Emil Boas flot nummer 9 i et stærkt besat felt. Scores bar præg af vejret som jo ikke viste sig fra den allersmukkeste sommerside i denne weekend, men Mads Emil kom alligevel rundt i +4 for de to runder. På billedet er det Mads Emil ved en tidligere lejlighed.

Læs mere:

I Ledreborg have vi hele tre flotte resultater, da Trine Jensen blev nummer 2 blandt seniorkvinderne, Dorte Pyll blev nummer 3 blandt veterankvinderne og Jan Birger Nielsen blev nummer 6 blandt veteranherrerne. Også her var vejret en stærk modstander, og scores var derefter. Men forholdene var jo ens for alle og resultaterne er flotte uanset scores!

Kæmpe tillykke til dem alle.

Læs mere:

Husk, der er god elitegolf på programmet i den kommende weekend hvor Danmarksturneringen ruller igen. 1. hold herrer spiller hjemme lørdag sammen med både 2. og 3. holdet. U25 holdet har deres første hjemmematch også denne lørdag. Søndag spiller 2. holdet hjemme sammen med seniorerne, damerne og U25 holdet.

Så kom ud og støt alle vores spillere – og få en dejlig golfoplevelse.

Anders Djurhuus

Formand for eliteudvalget