Automatisk port i dagtimerne i baghallen

Porten til baghallen står nu ikke længere åbent hele dagen, men det betyder dog ikke, at du skal bruge kode, hver gang du skal ind.

Som noget nyt er det nu lavet sådan, at porten som standard er lukket, men der er sat en censor på, så den åbner automatisk, når man nærmer sig. Om aftenen og tidligt om morgenen er det fortsat sådan, at der skal bruges kode for at komme ind.

Den nye ordning er blevet lavet, fordi det har vist sig, at mange fugle flyver ind i hallen for at bygge rede. Desuden har der været en stort problem med usædvanligt mange myg. Portløsningen hjælper nok ikke på alle gener, men kan forhåbentlig være med til, at knapt så mange dyr finder derind.

Når du skal ud, skal du trække i snoren, der hænger ned fra loftet.

Alle, der har skabe i baghallen, har modtaget en kode, der skal bruges for at komme ind.

Her er åbningstiderne:

  • Kl. 8-20: Porten åbner automatisk
  • Kl. 20-8: Der skal bruges kode