Vær med i den løbende hulspilsturnering på Store Skjold

Den blev startet som en særlig jubilæumsaktivitet, men nu er det besluttet, at den løbende hulspilsturnering fra 2023 også fortsætter i 2024.

Dermed får alle fuldtidsmedlemmer uanset handicap og køn mulighed for at melde sig til en turnering, hvor man spiller hulspil mod hinanden.

Som i 2023 er turneringen lavet sådan, at man er inddelt i tre forskellige handicapgrupper og at der efter tilmelding bliver lavet en lodtrækning om hvem der skal møde hvem i 1. runde.

Vinderne går videre til 2. runde og sådan fortsætter det frem til finalerne, der bliver afviklet søndag den 8. september.

Ugen efter – fredag den 13. september fra kl. 13 – bliver der afviklet en social turnering med gunstart over 18 huller og med middag om aften. Denne begivenhed er for alle, der har været tilmeldt hulspilsturneringen.

”Som noget nyt i år vælger vi først at lave puljeinddelingen, når tilmeldingerne er kommet i hus. Vi deler deltagerne op i tre rækker tilpasset handicapniveau. På den måde håber vi at få plads til alle, der ønsker at være med. Sidste år var der for lidt i A-rækken samtidig med, at flere gerne ville have været med i B-rækken. Derfor denne ændring,” fortæller Lene Rasmussen, der står for turneringen sammen med daglig leder, Jesper Wedersøe.

Ellers fortsætter turneringen med samme opsætning som sidste år. Man spiller hulspil over 18 huller, inden en spiller er så meget foran, at han/hun ikke kan indhentes på de sidste huller. To med forskelligt handicap kan sagtens spille mod hinanden. Man spiller nemlig med 7/8 handicap – på siden med hulspilsturneringen er det forklaret, hvordan det fungerer.

”Jeg håber, at mange har lyst til at være med. Der er plads til i alt 96 fordelt på tre rækker og det er sjovt at spille noget andet end om stablefordpoint, som langt de fleste gør. Man skal tænke sig om på en helt andet måde, når man spiller hulspil. Prøv det,” lyder anbefalingen fra Lene.

Både kvinder og mænd kan melde sig – de spiller i samme række.

Det koster 100 kr. at være med og tilmelding starter via GolfBox 15. marts med sidste frist for tilmelding 10. april 2024.

Læs mere:

På billedet er det Anne Planch og Henrik Haahr Larsen, der spillede mod hinanden i 2023-hulspilsturneringen.