Succesfuldt 2023-jungletræf og Super6 i Roskilde

Søndag den 14. maj 2023 afholdt ungdomsafdelingen i Roskilde Golf Klub træf. For de yngste spilles “junglebanen”, hvor der hygges og leges gennem en lille bane.

For de lidt ældre spilles Super6 på Skjoldungebanen, hvor der denne gang blev spillet i foursome to og to. Dvs. begge spillere spillede hullet færdigt eller samlede bolden op efter 11 slag. Spillets bedste score gjaldt så for holdets score. Der var også indlagt en puttekonkurrence, så puts skulle også tælles. Her var max fire pr. hul.

Der blev gået ivrigt til den i både Jungletræf og Super6. 17 mikroer spillede med i Jungletræf og 16 spillere stillede op til Super6. Alle kom glade i mål med en stor golfoplevelse rigere. Alle junglegolfere vandt medaljer og alle i Super6 modtog præmier og der var pokaler til de bedste tre hold.

Næste træf er den 11. juni 2023 i Trelleborg. Vi håber at se endnu flere mikroer og juniorer fra Roskilde den dag. Der er ikke krav til at have spillet længe eller have handicap, så alle kan være med.

Anne Sofie Siebuhr, forkvinde for ungdomsudvalget