Skjoldungen er klar på Garmin golf-ure – husk opdatering

Efter næsten et års ventetid er Roskilde Golf Klubs 9-huls bane, Skjoldungen, der blev indviet i 2022, indlæst som bane på firmaet Garmins golfure.

Det betyder, at hvis du har et Garmin-ur, så kan du ved start af en runde både på Store Skjold og Skjoldungen, vælge banen på Garmin-uret og så efterfølgende hele tiden følge den præcise længde til greens og bunkers på alle huller.

For at få banen ind på Garmin-uret, skal uret opdateres via programmet Garmin Express. Det foregår på computeren via adressen https://www.garmin.com/da-DK/software/express. Når programmet er installeret, sætter du så uret til computeren via det kabel, du også bruger til at oplade uret med og herfra er det så bare at vælge opdateringer, så går opdateringen helt af sig selv.

Efter opdatering er det så muligt at søge baner på normal via på uret og er du i nærheden af Roskilde, så skulle både Store Skjold og Skjoldungen meget gerne komme frem.

På Garmin-uret er det også muligt at indtaste scores løbende, herunder evt. at markere om drives er gået lige ud, til venstre og til højre, antal puts, antal strafslag og lignende. Det er til dem, der bagefter vil hygge sig med at analysere deres runde.

På vegne af sekretariatet

Henrik Overgaard Pedersen