Hvem vil være synlig på nye huller og skraldespande?

I 2022 kommer der nye skraldespande overalt på banen – i samme designstil som de bænke, der blev produceret og sat op i 2019.

På alle disse skraldespande er der mulighed for et eller flere firmaer at blive synlig med deres logoer på samme måde som det er tilfældet med de nuværende bænke.

Er du interesseret i denne eksponering eller kender du nogen, som kunne være det, så tag kontakt til daglig leder Anders Schnack eller til formanden for sponsorudvalget, Stig Nelkop.

 

Også mulighed for synlighed på par 3 banen

Udover de nye skraldespande så kommer der også en mulighed for synlighed på 9-huls banen – nemlig som hulsponsor. Det vil fx sige at få sit navn på et eller flere flag på banen og/eller få sit navn placeret i hulkoppen, som alle ser, når de skal ned og snuppe bolden efter færdigspillet hul.

9-huls banen bliver taget i brug i år – formentlig til sommer.

Her finder du kontaktoplysningerne på Anders og Stig.

 

Selve benyttelsen af skraldespandene kommer vi tilbage til senere, når de skal sættes op. Her kommer der nemlig noget omkring affaldssortering.

Det er en af klubbens sponsorer, Morfo og Schrøders Metal i Hedehusene, der står for design og produktion af skraldespandene.

På billedet er det Stig Nelkop og Ellen Johnsrud fra sponsorudvalget siddende på en af de nye bænke.