Nattergaletur på banen onsdag 12/5 kl. 19 – kom uden tilmelding

Årets nattergaletur finder sted onsdag den 12/5 2021. Det vil være forbundet med nogen spænding, om vejret bedres så der bliver fuglesang og nattergale, men som golfspillere er vi vel altid optimister!

Turen begynder kl. 19 og afsluttes med kaffe og kage i restauranten, hvor de gældende corona-restriktioner naturligvis skal overholdes.  Det betyder, at du kan deltage i turen uden coronapas, deltage i kaffe og kage udendørs uden coronapas, men der skal coronapas til, hvis du vil sidde indendørs i restauranten efter turen.

Vi vil naturligvis benytte aftenen til at fortælle om natur- og miljøudvalgets arbejde, som siden sidste år bl.a. har ført til etablering af fire frivillige arbejdsgrupper og fremstilling af billeboer, som vi kan se på turen og høre forklaringen på.

Vi glæder os til at se jer.

Kom bare kl. 19 – uden tilmelding på forhånd.

Henning Nordstrøm og Jan Eriksen

Her kan du se natur- og miljøudvalgets side.