Golfens dag – søndag den 30. april 2017 kl. 10-14

2017 tegning Golfens dagAlle er velkomne uanset alder – det gælder både børn og voksne.

Kom og besøg os, når det passer dig mellem kl. 10 og 14. Oplev at slå til en golfbold efter instruktion af klubbens trænere. Få en rundvisning på vores anlæg af en erfaren golfspiller og få information om vores tilbud og prøvemedlemskab til kr. 995 kr. for tre måneder.

Når du har prøvet at træne lidt og fået en rundvisning, kan du sætte dig ind i klubbens restaurant, hvor der er en let frokost, som Jyske Bank og Roskilde Golf Klub er værter ved. Her kan du samle dagens indtryk og få en sludder.

Vores samarbejdspartner, Jyske Bank, sponserer tre gratis prøvemedlemskaber á 995 kr. til de tre gæster, som er bedst i en lille slagkonkurrence, som vi arrangerer på vores øvebane.

Vi starter nye prøvemedlemshold 8. maj 2017.

Her kan du læse mere om og tilmelde dig som prøvemedlem i Roskilde Golf Klub – du får træning hver uge, kan låne udstyr, får tilknyttet en mentor og kan spille frit på par 3 banen.

Tegningen er lavet af en af vores medlemmer og frivillige i klubben, Jan Hoffmeyer.

Herunder kan du se nogle fotos fra klubben: