Velkommen til vores gæster

Som gæst er du velkommen i Roskilde Golf Klub – uanset om du er greenfee gæst, der gerne vil spille vores bane, kommer fra en af vores venskabsklubber eller fra en klub, der er med i SGO-greenfee ordningen. Vi viser gerne banen og vores faciliteter frem, og håber, at du vil føle dig velkommen.

Du skal bestille tid i forvejen via “GolfBox” på vores 18-hullers bane eller du kan ringe/skrive til vores sekretariat.

Vi har både træningsanlæg med indspilsområde, driving range og en god putting green.

Vores klubhus har gode faciliteter i form af sekretariat, Proshop, toiletter, omklædning og bad. Og selve det store opholdslokale ligger med en storslået udsigt over banen.

Hertil kommer, at vi har en fantastisk god restaurant, hvor du både kan få alt fra en let anretning til en tre retters menu. Har du specielle ønsker, så kontakt gerne restauranten.

Har du kun lidt eller slet ikke spilleerfaring, så kan vi tilbyde både træning og spil på vores par 3 bane. Vi tager gerne imod potentielle nye golfspillere.

Du er i øvrigt også velkommen i klubben, hvis du bare vil kigge lidt på faciliteterne, vil nyde udsigten og måske få et godt måltid mad.

18 huls banen er en varierende parkbane, smukt anlagt i udkanten af Roskilde, tæt på Boserup Skov og Roskilde Fjord.

På flere huller er der et smukt kig til Roskilde Domkirke, og med et bakket terræn er der mange steder en god udsigt over banen.

Der er flere søer i området, som bidrager både til øjet og golfoplevelsen. Desuden skærer vandløb sig gennem området, så man flere steder skal tænke sig godt om.

Vores greens er velplejede og forholdsvis store.

Vi passer på vores bane, så på forsiden af hjemmesiden vil du løbende kunne følge med i informationen om banen i dag. Der kan være restriktioner på enkelte huller afhængig af vejret.

På vores par 3 bane med ni huller kan alle komme til at spille, både medlemmer og gæster. Ja, selv gæster, der ikke har prøvet at spille før. Det er en rigtig god mulighed for at lære spillet at kende.

Du kan enten betale for at spille på par 3 banen en enkelt gang, eller du kan blive par 3 medlem i klubben, så du altid kan du ud og spille og træne. Her kan du se, hvad det koster.

Alle er velkomne – også helt nybegyndere.

På par 3 banen er der ingen handicapbegrænsning, og der kræves ikke DGU-kort

Der er ingen tidsbestilling, men boldrende. Scorekort til par-3 banen finder du på hylden under printeren ved indskrivningen.