Restaurant Kontoret

Restauarant kontoret sort

Velkommen til restaurant kontoret i Roskilde Golf Klub.

Vi er en lille, lokal golfrestaurant, der bestræber os på at lave lækker mad, overvejende af de råvarer, der er tilgængelige i de årstider, vi befinder os i.

Vi har et fast kort, der skiftes jævnligt, og derudover laver vi dagens retter i sæsonen. Dem sammensætter vi ud fra torvets udbud og sæson. Kom ud i klubben og se, hvad vi byder på netop nu.

I vinterhalvåret har vi et reduceret menukort – men det er stadig muligt at få serveret smørrebrød, fiskefilet, burger, pariserbøf og lignende. I februar holder køkkenet dog lukket – her er det så alene muligt at købe drikkevarer og lidt kage.

Se seneste kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen – 23. januar 2017 – klik på logoet.

Restaurant Kontoret kontrolrapport

2016-02 Restaurant Kontoret Allan-Laura 1
Allan er kokken og forpagteren – Laura står for betjening og servering.

Her er montren med dagens håndmadder.

Restauranten har i sommersæsonen (1. april til 31. oktober) åben:

• Mandag til torsdag: Kl. 10-21 – dog 10-18 om mandagen 1.-31. oktober
  • Fredag/lørdag/søndag/helligdage kl. 10-18

Udenfor sæsonen (1. november til 31. marts) er restauranten åben:

• Alle ugens dage: Kl. 10-16

I tilfælde hvor der er match eller selskaber kan det være muligt at få servering uden for de angivne tidspunkter. Ydermere kan køkkenet holde åbent, hvis du/I afgiver bestilling i god tid inden.

Der kan desuden forekomme dage, hvor der vil være begrænset menukort grunden større turneringer eller udefrakommende selskaber. Dette vil blive annonceret ved baren i restauranten.

Vi laver også mad ud af klubben – også i lavsæsonen.

2016-05 restaurant mad 1Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så kontakt os og få en snak om mulighederne for selskaber, receptioner og lignende.

Her kan du se vores forslag til arrangementer i restauranten:

Og her er vores take away menu, hvor du selv kommer ud og henter maden:

Book dit arrangement nu. Klubhuset kan også reserveres til andre særarrangementer i perioden oktober til april.

Husk at spørge os næste gang, du holder fest, reception eller lign.

Majken & Allan

Du kan kontakte os i restauranten, men du er også velkommen til at ringe eller skrive:

Allan Jensen
Kok og forpagter
kontorchefen@hotmail.com
46 32 22 19 / 20 68 05 43

Her kan du se, om der er arrangementer i restauranten. Det betyder, at der kan være lukket af for en del af restauranten. I enkelte tilfælde er der begrænset menukort, men du er stadig velkommen.

Indlæser… Indlæser…