Weekendmatch for prøvemedlemmer

Lørdag den 6. august 2022 kl. 10 spilles der match for forårets prøvemedlemmer.

Matchen spilles på ”Skjoldungen”, tilmelding og betaling skal foretages i GolfBox.

Mødetid er senest kl. 9.30, hvor du melder din ankomst i det lille mødelokale. Du får udleveret scorekort, som matchudvalget har udfyldt, samt holdfordeling. Når alle er mødt, samles vi udenfor klubhuset ved trappen kl. 9.45, hvor der vil blive orienteret om matchen.

Der spilles en stablefordmatch på alle ni huller- med gunstart (vi starter alle på samme tidspunkt på forskellige huller) på ”Skjoldungen” banen kl. 10.

Udstyr kan som sædvanlig lånes i shoppen. Du skal selv medbringe bolde, tees, blyant, pitchfork osv., (kan købes i shoppen).

Alle spillere får tildelt tre ekstra slag på hvert hul. Hvis man allerede er spillet ned i handicap, er dette gældende.
Der er fine præmier til de bedste (og næstbedste) samt frokostbuffet efter matchen. Vi har indlagt en lille konkurrence på et af hullerne. Nærmere herom ved match-briefingen.

Efterfølgende er der præmieuddeling og frokost i klubhuset. Vi håber, I vil deltage i det hyggelige samvær og benytte lejligheden til en ”rigtig” god golfsnak.

Det koster 150 kr. at deltage. Beløbet dækker matchfee, som går til præmier samt frokostbuffet med en øl eller vand.

Seneste tilmeldingsfrist er mandag den 2. august 2022 kl. 12.

Hvis der er spørgsmål, så skriv til Merete1958@hotmail.com.

Håber vi ses.

Udvalg for prøvemedlemmer