Weekendmatch for prøvemedlemmer

Søndag den 13. oktober 2019 kl. 10 spilles årets sidste weekendmatch for prøvemedlemmer. Vi håber på et rigtig stort fremmøde.

Der er fine præmier til de bedste (og næstbedste) samt frokostbuffet efter matchen. Vi har indlagt en lille konkurrence på hul 1. Nærmere herom ved match-briefingen.

Mødetid er senest kl. 9.30, hvor du melder din ankomst i det lille mødelokale. Du får udleveret scorekort, som matchudvalget har udfyldt, samt holdfordeling. Når alle er mødt, samles vi udenfor klubhuset ved trappen kl. 9.45, hvor der vil blive orienteret om matchen. Gunstart kl. 10.
Udstyr kan som sædvanlig lånes i shoppen. Du skal selv medbringe bolde, tees, blyant, pitchfork osv., (kan købes i shoppen).

Der spilles en stablefordmatch på ni huller med gunstart. Alle spillere får tildelt tre ekstra slag på hvert hul.

Efterfølgende er der præmieuddeling og frokost i klubhuset. Vi håber, at alle vil deltage i det hyggelige samvær og benytte lejligheden til en ”rigtig” golfsnak.

Det koster 130 kr. at deltage. Beløbet dækker matchfee, som går til præmier samt buffet med en øl eller vand. Du betaler i klubhuset om morgenen ved registreringen. Husk Mobilepay eller lige penge i kontanter.

Hvis du vælger at springe frokosten over, er matchfee 30 kr.

Seneste tilmeldingsfrist er fredag 11. oktober kl. 22.00.

Håber vi ses

Udvalg for prøvemedlemmer

Ja, jeg vil gerne være med til weekendmatch for prøvemedlemmer søndag den 13. oktober kl. 10 – mødetid senest 9.30 (seneste tilmeldingsfrist er fredag den 11. oktober kl. 22.00):

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Her kan du se listen over deltagere, efterhånden som tilmeldingerne indløber- du skal trykke F5, hvis du ikke med det samme kan se din tilmelding:

Navn Skriv, om du deltager i frokosten
Birgitte Jeg deltager gerne i frokosten
Peter Wallengren Sønderkær Jeg deltager gerne i frokosten
Julie Bentsen Jeg deltager gerne i frokosten
Peter Harboe Jeg deltager gerne i frokosten
Lone Dyrsø Jeg deltager gerne i frokosten
Magnus Hauge Madsen Jeg deltager gerne i frokosten
Dalia Miland Hansen Jeg deltager gerne i frokosten
Peter Hauge Madsen Jeg deltager gerne i frokosten
Karina madsen Jeg deltager gerne i frokosten
Finn Hansen Jeg deltager gerne i frokosten