Weekendmatch for prøvemedlemmer

Søndag den 8. september 2019 kl. 10 spilles weekendmatch for prøvemedlemmer. Vi håber på et rigtig stort fremmøde.

Der er fine præmier til de bedste (og næstbedste) samt frokostbuffet efter matchen. Vi har indlagt en lille konkurrence på hul 1. Nærmere herom ved match-briefingen.

Mødetid er senest kl. 9.30, hvor du melder din ankomst i det lille mødelokale. Du får udleveret scorekort, som matchudvalget har udfyldt, samt holdfordeling. Når alle er mødt, samles vi udenfor klubhuset ved trappen kl. 9.45, hvor der vil blive orienteret om matchen. Gunstart kl. 10.
Udstyr kan som sædvanlig lånes i shoppen. Du skal selv medbringe bolde, tees, blyant, pitchfork osv., (kan købes i shoppen).

Der spilles en stablefordmatch på ni huller med gunstart. Alle spillere får tildelt tre ekstra slag på hvert hul.

Efterfølgende er der præmieuddeling og frokost i klubhuset. Vi håber, at alle vil deltage i det hyggelige samvær og benytte lejligheden til en ”rigtig” golfsnak.

Det koster 130 kr. at deltage. Beløbet dækker matchfee, som går til præmier samt buffet med en øl eller vand. Du betaler i klubhuset om morgenen ved registreringen. Husk Mobilepay eller lige penge i kontanter.

Hvis du vælger at springe frokosten over, er matchfee 30 kr.

Seneste tilmeldingsfrist er fredag 6. september 22.00.

Håber vi ses

Udvalg for prøvemedlemmer

Ja, jeg vil gerne være med til weekendmatch for prøvemedlemmer søndag den 8. september kl. 10 – mødetid senest 9.30 (seneste tilmeldingsfrist er fredag den 6. september kl. 22.00):

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Her kan du se listen over deltagere, efterhånden som tilmeldingerne indløber- du skal trykke F5, hvis du ikke med det samme kan se din tilmelding:

Navn Skriv, om du deltager i frokosten
Nikolaj Lykke Jacobsen Jeg deltager ikke i frokosten
Lars Søndergaard Jeg deltager gerne i frokosten
Lars veggqrerby Jeg deltager gerne i frokosten
Annemarie Nielsen Jeg deltager ikke i frokosten
Marc Jensen Jeg deltager gerne i frokosten
Thomas Løbner Jeg deltager gerne i frokosten
marianne svendsen Jeg deltager ikke i frokosten
Signe Roed Højberg Jeg deltager gerne i frokosten
Birgitte Dahl Jeg deltager gerne i frokosten