Weekendmatch for prøvemedlemmer

Lørdag den 3. oktober spilles efterårssæsonens sidste weekendmatch for prøvemedlemmer. Vi håber på et rigtig stort fremmøde.

Der er fine præmier til de bedste (og næstbedste) samt frokostbuffet efter matchen. Vi har indlagt en lille konkurrence på hul 1. Nærmere herom ved match-briefingen.

Mødetid er senest kl. 10.15, hvor du melder din ankomst i det lille mødelokale. Du får udleveret scorekort, som matchudvalget har udfyldt, samt holdfordeling. Når alle er mødt, samles vi udenfor klubhuset ved trappen kl. 10.30, hvor der vil blive orienteret om matchen. Gunstart på par 3 banen kl. 10.45.

Udstyr kan som sædvanlig lånes i shoppen. Du skal selv medbringe bolde, tees, blyant, pitchfork osv., (kan købes i shoppen).

Der spilles en stablefordmatch på ni huller med gunstart. Alle spillere får tildelt tre ekstra slag på hvert hul.

Efterfølgende er der præmieuddeling og frokost i klubhuset. Vi håber, at alle vil deltage i det hyggelige samvær og benytte lejligheden til en ”rigtig” golfsnak.

Det koster 140 kr. at deltage. Beløbet dækker matchfee, som går til præmier samt frokostbuffet med en øl eller vand. Du betaler i klubhuset om morgenen ved registreringen. Husk Mobilepay eller lige penge i kontanter.

Hvis du vælger at springe frokosten over, er matchfee 30 kr.

Seneste tilmeldingsfrist er torsdag den 1. oktober kl. 15.

Håber vi ses.

Udvalg for prøvemedlemmer

Ja, jeg vil gerne være med til weekendmatch for prøvemedlemmer lørdag den 3. oktober 2020 kl. 10.45 – mødetid senest 10.15 (seneste tilmeldingsfrist er torsdag den 1. oktober kl. 15):

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Her kan du se listen over deltagere, efterhånden som tilmeldingerne indløber- du skal trykke F5, hvis du ikke med det samme kan se din tilmelding:

Navn Skriv, om du deltager i frokosten Evt. bemærkninger
Susanne Unger Jeg deltager ikke i frokosten
Kim Madsen Jeg deltager ikke i frokosten
Mads Hohlmann Jeg deltager ikke i frokosten
Jane Sørensen Jeg deltager gerne i frokosten
Maria Haugaard Jeg deltager gerne i frokosten
Jørgen Jensen Jeg deltager gerne i frokosten

Benta Lønge og jeg har i hele prøveforløbet hjulpet hinanden. Vi håber at det ville være muligt at gå sammen.
Vh. Jørgen

Myungho kook Jeg deltager ikke i frokosten
Torben Hohlmann Jeg deltager ikke i frokosten
Frederik London Bilsby Jeg deltager gerne i frokosten