Par 3 matcher

2015 TorsdagsklubbenMatchlederen fører sig fremHveranden tirsdag og udvalgte lørdage eller søndage i løbet af sæsonen arrangerer Par 3 aktivitetsudvalget matcher på par 3 banen.

Matcherne er åbne for par 3 medlemmer, flexmedlemmer og prøvemedlemmer. Fuldtidsmedlemmer med et DGU handicap højere end 36 er også velkomne.

Få et par 3 handicap om tirsdagen

For at have mulighed for at vinde præmie i weekendmatch skal du mindst én gang have deltaget i en tirsdags-aftenmatch, så du har fået tildelt et par 3 handicap.

Læs mere under fanen “Handicapregler”.

Matchledelse

Til hver match er der af par 3 aktivitetsudvalget udpeget en matchledelse, som forestår afviklingen af matchen. Matchledelsen afgør suverænt alle spørgsmål og tvister i forbindelse med matchen.

 

Hveranden tirsdag sommeren igennem arrangerer Par 3 aktivitetsudvalget aftenmatcher par 3 banen.

Fakta om par 3 tirsdagsmatcherne:

 • For hvem: Matcherne er åbne for par 3 medlemmer, flexmedlemmer og prøvemedlemmer. Fuldtidsmedlemmer med et DGU handicap højere end 36 er også velkomne
 • Tid: Inden kl. 17.15 skal du aflevere et udfyldt scorekort. Du finder scorekortene ved skranken ind til sekretariatet – matchen starter kl. 17.30
 • Pris: 20 kr. (betal kontant eller på Mobile Pay)
 • Tilmelding: Du kan komme og være med uden tilmelding på forhånd

Datoerne i 2018:

 • 1. maj
 • 15. maj
 • 29. maj
 • 12. juni
 • 26. juni
 • 10. juli
 • 24. juli
 • 7. august
 • 21. august

Deltagergebyret på 20 kr. bliver brugt til præmier til dagens bedste dame og bedste herre. Evt. overskud går videre til præmiepuljen, når der holdes weekendmatcher.

2015 TorsdagsklubbenTre bolde på stribe

Tre weekenddage i 2018 er der par 3 weekendmatcher:

 • Lørdag den 2. juni
 • Lørdag den 14. juli
 • Søndag den 2. september (afslutning)

Prisen bliver sat fra gang til gang, afhængig af hvad der er inkluderet i forhold til spisning, præmier og lignende. Du kan betale kontant med lige penge eller med Mobile Pay.

Afhentning af scorekort er senest kl. 9.45 – og der er fælles gunstart for alle kl. 10. Der er maksimalt plads til 36 deltagere.

For at være præmieberettiget til enkeltmatcherne skal spilleren have deltaget i mindst én tirsdagsmatch inden deltagelse i en weekendmatch, således at spilleren har fået tildelt et ”par 3 handicap”.

Der er tilmelding via fanen “Tilmelding til weekendmatcher”. Tilmelding skal ske senest kl. 12 dagen før.

Afbud

Bliver du syg eller andet, så du er nødt til at melde afbud med kort varsel, så vil der fra gang til gang stå matchlederens telefonnummer under tilmelding.

Vi har et særligt handicapsystem, der er tilpasset par 3 banen. Dit handicap skal du bruge, hver gang du spiller med i en af vores matcher både om tirsdagen og i weekenden.

Første gang, du spiller, danner grundlag for dit golfhandicap, som du så spiller videre med de næste gange, du spiller. Du kan blive reguleret ned i handicap – ikke op.

Herunder kan du se nogle eksempler på, hvordan vi regner dit handicap ud.

Første gang, du spiller:

Par 3 banens par er 29 – det vil sige, at idealscoren på banen er 29 slag. Hvis du så første gang bruger 60 slag, så vil dit handicap blive 60-29 = 31.

31 er derfor dit pointantal på dagen – og dit første handicap.

Anden gang, du spiller:

Næste gang bruger du måske 49 slag. Og da du sidste gang fik et nyt handicap på 31, så ser regnestykket denne gang således ud: 49-31 = 18.

18 er derfor dit pointantal på dagen.

Dit nye handicap udregnes på denne måde: Først tager vi forskellen på banens par og dit resultat på dagen, altså 29-18 = 11. Det tal trækker vi så fra dit gamle handicap, altså 31-11 = 20.

Dit nye handicap er 20.

2016-05 Tre generationer 09Tredje gang, du spiller:

Tredje gang bruger du måske 39 slag. Sidste gang fik du et nyt handicap på 20, så ser regnestykket denne gang således ud: 39-20 = 19.

19 er derfor dit pointantal på dagen.

Dit nye handicap udregnes lige som anden gang: Først tager vi forskellen på banens par og dit resultat på dagen, altså 29-19 = 10. Det tal trækker vi så fra dit gamle handicap, altså 20-10 = 10.

Dit nye handicap er 10.

Fjerde gang, du spiller

Fjerde gang bruger du måske 45 slag. Sidste gang fik du et nyt handicap på 10, så ser regnestykket denne gang således ud: 45-10 = 35.

35 er derfor dit pointantal på dagen.

Dit nye handicap udregnes lige som de forrige to gange: Først tager vi forskellen på banens par og dit resultat på dagen, altså 29-35. Det giver et resultat under 0, og der bliver derfor ikke trukket noget fra  dit gamle handicap på 10.

Dit handicap er altså fortsat 10.

 

Par 3 afslutningsmatch

Søndag den 2. september 2018 kl. 10.

Der er mødetid senest kl. 9.45, hvor der udleveres scorekort fra det lille mødelokale med dør ud mod hul 1 på par 3 banen. Når alle er mødt, gives en kort information om matchen og alle går til de anviste huller, så vi er klar til start kl. 10.

Efter matchen er der præmieuddeling og spisning i klubhuset.

Matchfee er 100 kr. i kontanter eller mobilpay, der betales på dagen. Beløbet anvendes til præmier samt to stk. smørrebrød og en lille øl eller sodavand.

For at være evt. præmieberettiget skal spilleren have deltaget minimum en gang i tirsdagsmatch eller weekendmatch på par 3 banen og der fået et handicap.

Afslutningsmatchen afholdes efter samme regler som tirsdagsmatcherne.

Matchen er for prøvemedlemmer, par 3 medlemmer og flexmedlemmer. Fuldtidsmedlemmer med et DGU handicap over 36 er også velkomne.

Max. 36 deltagere efter først til mølle princippet.

Tilmelding herunder og sidste frist er fredag den 31. august kl. 18. Evt. afbud efter dette tidspunkt bedes givet til:

Aktivitetudvalget for par 3 banen 2018

 

Ja, jeg vil gerne være med til par 3 matchen søndag den 2. september 2018:

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

Her kan du se de tilmeldte til næste par 3 weekendmatch. Hvis du ikke kan se din tilmelding, umiddelbart efter du har tilmeldte dig, så gå ind på siden igen eller tryk F5 (Opdatér) på dit tastatur:

Navn
Svend Gyldenkærne
Jan Skov
Kirsten Barfod
Poul-Erik Andreasen
Birte Pedersen
Ulrik Lundby Hansen
Ole Møller
Ole Bæk Rasmussen
Allan Markussen
Helle Tangemann
Bent Tangemann
Ingelise Dyring
Inger Hø Pedersen
Ulla Sønderskov
Philip Evans
Dorte Jepsen
Agnete Udengaard
Ulla Rasmussen
Kaj Danielsen
Knud Pedersen
Jette Mose
Elsebeth Dam
Karl Trebbien
Christa H. Jørgensen
Annemari Jensen
Jørgen Jensen
Lise Aaen
Dorte Jepsen
Leila Nielsen
Paul Nielsen
Karoline Pedersen
Mogens Steen Jensen

 

Jørgen Jensen
Formand for par 3 bane aktivitetsudvalget
hylde13@mail.dk
23 30 30 52
Christa H. Jørgensen

christahj@gmail.com
40 34 71 97
Ulla Sønderskov

ullasonderskov@hotmail.com
23 42 85 25
Lise Aaen

liseaaen@hotmail.com
21 22 25 67
Ellen Jacobsen

ellen@jak0bsen.dk
20 15 94 75