Tag pro’erne med ud på banen og få tjekket dit udstyr

De fleste tænker nok træning i 20 minutters lektioner på drivingrange, indspilsområdet eller puttinggreen.

Men nu lancerer headprotræner Martin Hansen og hans to trænerelever, Ditte og Victor, et nyt tilbyd, nemlig banelektioner.

Det er nu muligt at få en træner med ud enten på Skjoldungen eller Store Skjold (9 eller 18 huller) og der få gode råd til dit golfspil. Det kan både være tekniske ting men i høj grad også strategi og mentale færdigheder. Ved at have pro’en med på banen, bliver træningen også mere virkelighedsnær – og du får praktiske tips og øvelser, der kan forbedre dit spil både på kort og lang sigt.

En banelektion med Martin koster fx 1500 kr. for ni huller på Store Skjold og 1200 kr. for ni huller på Skjoldungen. Prisen for banelektioner med trænereleverne Ditte og Victor er lidt lavere.

Det er muligt at dele banelektionen, så man er 2, 3 eller 4 med.

Da banelektioner tager længere tid, er det ikke alle dage, dette tilbud er muligt. Snak med proshoppen om, hvornår det kan lade sig gøre.

Udover dette tilbyder Martin også fittingseancer, hvor han kigger på dit sving og spillestil gennem analyser med bl.a. Trackman. På den måde kan han se, om du har det optimale udstyr eller om det kan være en idé at supplere.

Seancen varer en hel time og koster 750 kr. Dette gebyr fratrækkes, hvis du ender med at købe nyt udstyr i proshoppen.

Under ”Træning og proshop” kan du læse mere om disse tilbud.

Der er også andre nyheder fra proshoppen: