Weekendspil for medlemmer med handicap over 36

I 2019 bliver der som noget nyt arrangeret spil for medlemmer med handicap over 36. Det kommer til at foreg√• den sidste l√łrdag i maj, juni, juli, august og september¬† – alle gange med m√łdetid kl. 13.30. Deltagerne bliver sendt ud p√• banen i hold p√• op til fire fra kl. 14. Afh√¶ngig af antal deltagere vil der blive sendt spillere afsted i tidsrummet kl. 14-15, de fleste gange inden 14.30 – med mindre tilbuddet tiltr√¶kker rigtig mange.

Spilledatoer i 2019:

• L√łrdag den 25. maj
  • L√łrdag den 29. juni
  • L√łrdag den 27. juli
  • L√łrdag den 31. august
  • L√łrdag den 28. september

Ideen er, at nye medlemmer med et handicap mellem 36 og 54 skal have mulighed for at spille p√• den store bane uden at g√• og f√łle sig pressede af bedre spillere. Her bliver der plads til at g√• sammen med andre p√• ens eget niveau, l√¶re banen og spillet at kende. Det betyder ikke, at vi g√•r langsomt – vi har bare brug for lidt flere slag og brug for at l√¶re lidt om kutyme og regler og hvordan man bev√¶ger sig smartest rundt p√• banen.

Det er kaninudvalget, der arrangerer disse spille-eftermiddage, og der bliver tilmelding fra gang til gang, så udvalget ved, hvor mange der kommer.

Det koster 20 kr. at være med. Betaling sker på dagen, enten kontant eller via Mobile Pay på det nummer, der bliver opgivet på dagen.

Pengene går til lidt småpræmier Рikke det store. Det vigtigste er ikke at konkurrere men at få lysten til at spille på den store bane.

Der bliver spillet ni huller, og s√• m√łdes vi i klubhuset bagefter, s√• vi l√¶rer hinanden at kende og f√•r nemmere ved at finde nogen at booke tider og spille med p√• andre tidspunkter.

Alle fuldtidsmedlemmer og flexmedlemmer kan v√¶re med, og for flexmedlemmerne t√¶ller det ikke som en af de fem runder, der f√łlger med i flexmedlemskabet.

N√•r du kommer, skal du printe et scorekort ud – det g√łr du ved at bruge dit golfkort p√• en af sk√¶rmene ud for sekretariatet i klubhuset. Her st√•r der s√• noteret dit handicap og hvor mange ekstra slag, du har p√• hullerne. Afh√¶ngig af hvordan det g√•r med spillet p√• dagen, kan du bliver reguleret op eller ned, n√•r du efterf√łlgende logger p√• GolfBox og indberetter scoren. Husk, at du skal have en mark√łr, der udfylder scorekortet for dig, mens du udfylder for ham/hende.

Håber vi ses

Henning Doktor og Anders Teilgaard

PS: Husk også kaninmatcherne om mandagen.

Der er tilmelding via GolfBox. Log p√• med dit medlemsnummer og din kode og klik p√• “Klubturneringer” nederste i menuen til venstre.

Henning Doktor
Formand for kaninudvalget