Weekendmatch for prøvemedlemmer

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 3 juni 2018 indtil 14 oktober 2018. Det optræder næste gang den 16. september 2018 10:00

Weekendmatch for prøvemedlemmer

Prøvemedlemsmatcher i efteråret

Søndag den 16. september kl. 10 og søndag den 14. oktober kl. 10 afvikles weekendmatcher for efterårets prøvemedlemmer. Vi håber at se rigtig mange ivrige og glade golfspillere.

Der er fine præmier til de bedste samt frokostbuffet efter matchen.

Mødetid er senest kl. 9.30, hvor du melder din ankomst i det lille mødelokale. Du får udleveret scorekort samt holdfordeling. Når alle er mødt, samles vi udenfor klubhuset ved trappen kl. 9.45, hvor der vil blive orienteret om matchen. Gunstart kl. 10.

Udstyr kan som sædvanlig lånes i shoppen. Du skal selv medbringe bolde, tees, blyant, pitchfork osv., (kan købes i shoppen).

Der spilles en stablefordmatch på ni huller med gunstart. Alle spillere får tildelt tre ekstra slag på hvert hul.
Efterfølgende er der præmieuddeling og frokost i klubhuset. Vi håber, at alle vil deltage i det hyggelige samvær og benytte lejligheden til en ”rigtig” golfsnak.

Det koster 120 kr. at deltage. Beløbet dækker matchfee, som går til præmier samt buffet med en øl eller vand. Du betaler i klubhuset om morgenen ved registreringen. Husk Mobilepay eller lige penge i kontanter.

Hvis du vælger at springe frokosten over, er matchfee 30 kr.

Tilmelding til matchen 16. september åbner cirka 1. september.

Håber vi ses

Udvalg for prøvemedlemmer

Tilmelding til matchen 16. september åbner ca. 1. september.

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

Besked til webmaster: Formular nr. 12

Her kan du se listen over deltagere, efterhånden som tilmeldingerne indløber- du skal trykke F5, hvis du ikke med det samme kan se din tilmelding:

Navn Skriv, om du deltager i frokosten
Ingen indtastninger endnu