Weekendmatch for prøvemedlemmer

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 3 juni 2018 indtil 5 oktober 2019. Det optræder næste gang den 8. september 2019 10:00

Weekendmatch for prøvemedlemmer

Søndag den 21. juli kl. 10 spilles weekendmatch for prøvemedlemmer. Vi håber på et rigtig stort fremmøde.

Der er fine præmier til de bedste (og næstbedste) samt frokostbuffet efter matchen. Vi har indlagt en lille konkurrence på hul 1. Nærmere herom ved match-briefingen.

Mødetid er senest kl. 9.30, hvor du melder din ankomst i det lille mødelokale. Du får udleveret scorekort samt holdfordeling. Når alle er mødt, samles vi udenfor klubhuset ved trappen kl. 9.45, hvor der vil blive orienteret om matchen. Gunstart kl. 10.

Udstyr kan som sædvanlig lånes i shoppen. Du skal selv medbringe bolde, tees, blyant, pitchfork osv., (kan købes i shoppen).

Der spilles en stablefordmatch på ni huller med gunstart. Alle spillere får tildelt tre ekstra slag på hvert hul.
Efterfølgende er der præmieuddeling og frokost i klubhuset. Vi håber, at alle vil deltage i det hyggelige samvær og benytte lejligheden til en ”rigtig” golfsnak.

Det koster 130 kr. at deltage. Beløbet dækker matchfee, som går til præmier samt buffet med en øl eller vand. Du betaler i klubhuset om morgenen ved registreringen. Husk Mobilepay eller lige penge i kontanter.

Hvis du vælger at springe frokosten over, er matchfee 30 kr.

Seneste tilmeldingsfrist er fredag den 19. juli kl. 22.00.

Håber vi ses

Udvalg for prøvemedlemmer

Ja, jeg vil gerne være med til weekendmatch for prøvemedlemmer søndag den 21. juli kl. 10 – mødetid senest 9.30 (seneste tilmeldingsfrist er fredag den 19. juli kl. 22.00):

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Her kan du se listen over deltagere, efterhånden som tilmeldingerne indløber- du skal trykke F5, hvis du ikke med det samme kan se din tilmelding:

Navn Skriv, om du deltager i frokosten
Per Edstrøm Jeg deltager gerne i frokosten
Lisa Nielsen Jeg deltager gerne i frokosten
Michael Rasmussen Jeg deltager gerne i frokosten
Kenn Aaberg Jeg deltager ikke i frokosten
Michael Gotfredsen Jeg deltager gerne i frokosten
Lasse Gotfredsen Jeg deltager gerne i frokosten
Hanne Pyll Jeg deltager gerne i frokosten
Preben olesen Jeg deltager gerne i frokosten
Henrik Eg Jeg deltager gerne i frokosten
Jan Juhl Petersen Jeg deltager gerne i frokosten