Weekendmatch for prøvemedlemmer

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed varer fra 3 juni 2018 indtil 4 oktober 2020. Det optræder næste gang den 4. oktober 2020 10:00

Weekendmatch for prøvemedlemmer

Søndag den 13. sept. kl. 10 spilles efterårssæsonens første weekendmatch for prøvemedlemmer. Vi håber på et rigtig stort fremmøde.

Der er fine præmier til de bedste (og næstbedste) samt frokostbuffet efter matchen. Vi har indlagt en lille konkurrence på hul 1. Nærmere herom ved match-briefingen.

Mødetid er senest kl. 9.30, hvor du melder din ankomst i det lille mødelokale. Du får udleveret scorekort, som matchudvalget har udfyldt, samt holdfordeling. Når alle er mødt, samles vi udenfor klubhuset ved trappen kl. 9.45, hvor der vil blive orienteret om matchen. Gunstart på par 3 banen kl. 10.

Udstyr kan som sædvanlig lånes i shoppen. Du skal selv medbringe bolde, tees, blyant, pitchfork osv., (kan købes i shoppen).

Der spilles en stablefordmatch på ni huller med gunstart. Alle spillere får tildelt tre ekstra slag på hvert hul.

Efterfølgende er der præmieuddeling og frokost i klubhuset. Vi håber, at alle vil deltage i det hyggelige samvær og benytte lejligheden til en ”rigtig” golfsnak.

Det koster 140 kr. at deltage. Beløbet dækker matchfee, som går til præmier samt frokostbuffet med en øl eller vand. Du betaler i klubhuset om morgenen ved registreringen. Husk Mobilepay eller lige penge i kontanter.

Hvis du vælger at springe frokosten over, er matchfee 30 kr.

Seneste tilmeldingsfrist er fredag 11. sept. kl. 15.

Håber vi ses.

Udvalg for prøvemedlemmer

Ja, jeg vil gerne være med til weekendmatch for prøvemedlemmer søndag den 13. september 2020 kl. 10 – mødetid senest 9.30 (seneste tilmeldingsfrist er fredag den 11. september kl. 15):

Bemærk, at hvis du har et 2- eller 3-cifret medlemsnummer, så skal du sætte et eller to nuller foran, så der kommer til at stå fire cifre:

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Her kan du se listen over deltagere, efterhånden som tilmeldingerne indløber- du skal trykke F5, hvis du ikke med det samme kan se din tilmelding:

Navn Skriv, om du deltager i frokosten Evt. bemærkninger
Gitte Hedegaard Jeg deltager ikke i frokosten
Jan Thode Jeg deltager gerne i frokosten
Myungho Kook Jeg deltager ikke i frokosten
Yunkyung Woo Jeg deltager ikke i frokosten

Please ignore previous sign up.

Yunkyung Woo Jeg deltager gerne i frokosten
Nils Mikkelsen Jeg deltager gerne i frokosten

Glæder mig😁

Nils Mikkelsen Jeg deltager gerne i frokosten
Maria Haugaard Jeg deltager gerne i frokosten
Benta Lønge Jeg deltager gerne i frokosten

Jeg deltager i frokosten.
Kunne ikke få tilmeldingen til at virke

LI HAN Jeg deltager gerne i frokosten
Kim Madsen Jeg deltager gerne i frokosten
Susanne (Søs) Unger Jeg deltager gerne i frokosten