Seniorgolf vinterafslutning

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 26 marts 2021

Seniorgolf

Seniorgolf er for fuldtidsmedlemmer af Roskilde Golf Klub med et handicap p√• 41 eller derunder. Skulle dit handicap v√¶re en smule h√łjere, men p√• vej ned, s√• kontakt udvalgets formand. Damer skal v√¶re fyldt 50 √•r i l√łbet af det √•r, man starter. Herrer skal v√¶re fyldt 55 √•r. Alle er velkomne.

L√¶s artiklen “Reflektioner fra en matchleder i seniorgolf”.

Hvornår spiller vi?

• I sommers√¶sonen spiller vi hver torsdag – tilmelding¬†senest kl. 7.15 (vi starter samtidig)
  • I vinters√¶sonen spiller vi hver fredag – tilmelding senest kl. 8.45 (vi starter samtidig)

Man bestemmer selv, om man vil spille både sommer og vinter.

Hvordan spiller vi?

Vi spiller stableford både sommer og vinter.

Vi har en afslutningsmatch efter hvert kvartal, hvor vi spiller Mexican Scramble Рog afslutter med fælles spisning.

Her kan du se “Velkommen til seniorgolf 2021“. I dokumentet kan du l√¶se mere specifikt om spil og matcher, herunder den gennemg√•ende turnering.

Hvad koster det?

• Sommers√¶son (2. og 3. kvartal) = 200 kr.
  • Vinters√¶son (4. kvartal og 1. kvartal) = ??? kr.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Man m√łder bare op p√• en af seniorgolfernes spilledage i Restaurant Birdie.

En fra styregruppen vil hjælpe med de praktiske opstartsting.

Det er muligt at deltage i et par pr√łverunder for at se om det er noget, man har lyst til at forts√¶tte med.

Med venlig hilsen styregruppen

(se under “Kontakt”)

Sommergolf

• 1. april – 30. september: Torsdage med m√łdetid senest kl. 7.15

Vintergolf

• 1. oktober – 31. marts: Fredage med m√łdetid senest kl. 8.45

Både sommer og vinter gælder det, at der skal være mindst 6 damer og/eller mindst 10 herrer for at matchen er tællende.

Hvis der fx m√łder 10 herrer og tre damer op en dag, s√• kan damerne godt spille med, men deres resultat t√¶ller ikke med – hverken p√• dagen eller sammenlagt for kvartalet.

I 2021 holdes der kvartals-afslutninger p√• f√łlgende dage:

• 26. marts
  • 24. juni
  • 30. september
  • 17. december

Planen for bes√łg i 2021 er:

• Mandag 10. maj 2021 Skovbo GK
  • S√łndag, mandag, tirsdag 1. 2. og 3. august 2021 Hotel Pejseg√•rden, Br√¶dstrup med golf Stensballeg√•rd GK og Horsens GK

Alle er velkomne – du skal bare have n√•et en vis alder.¬†¬†Damer skal v√¶re fyldt 50 √•r i l√łbet af det √•r, man starter. Herrer skal v√¶re fyldt 55 √•r. Dit handicap m√• ikke v√¶re over 41 og du skal have et fuldt medlemskab af Roskilde Golf Klub. Skulle dit handicap v√¶re en smule h√łjere, men p√• vej ned, s√• kontakt udvalgets formand.

• Vintergolf p√• 18-hulles banen spilles fra teested 50
  • Vintergolf p√• vinterbanen spilles med handicapreglerne for vinterbanen
  • Sommergolf spilles med max HCP 41, hvor herrer fra start skal v√¶lge mellem teested 50 eller 58

Se mere under fanen “Information”, hvor vi har samlet al information¬†til nye.

Ejvind N. Jensen
Formand for seniorgolferne
ejvind.n.jensen@gmail.com
Susanne Jensen
Kasserer for seniorgolf
sussejen@gmail.com
Jan Hoffmeyer
Matchleder ‚Äď gennemg√•ende turnering
hoffmeyers@mail.tele.dk
Ole Strangholt
Matchleder ‚Äď gennemg√•ende turnering
strangholt@gmail.com

Arne Beyer, Grethe Risegaard og Hans Kristian Olesen supplerer styregruppen for Seniorgolf med arrangementer i andre klubber.