Seniorgolf sommerafslutning

Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 29 september 2022

Seniorgolf

Seniorgolf er for fuldtidsmedlemmer af Roskilde Golf Klub med et handicap p√• 41 eller derunder. Skulle dit handicap v√¶re en smule h√łjere, men p√• vej ned, s√• kontakt udvalgets formand. Damer skal v√¶re fyldt 50 √•r i l√łbet af det √•r, man starter. Herrer skal v√¶re fyldt 55 √•r. Alle er velkomne.

Hvornår spiller vi?

• I sommers√¶sonen spiller vi hver torsdag – m√łdetid senest kl. 7.15 (vi starter samtidig)
  • I vinters√¶sonen spiller vi hver fredag, dog torsdag den 6. og 13. oktober – derefter fredage fra 21. oktober 2022 – m√łdetid senest kl. 8.45 (vi starter samtidig)

Man bestemmer selv, om man vil spille både sommer og vinter.

Hvordan spiller vi?

Vi spiller stableford både sommer og vinter.

Vi har en afslutningsmatch efter hvert kvartal, hvor vi spiller Mexican Scramble Рog afslutter med fælles spisning.

Her kan du se “Velkommen til seniorgolf 2022“. I dokumentet kan du l√¶se mere specifikt om spil og matcher, herunder den gennemg√•ende turnering.

Hvad koster det?

• Sommers√¶son (2. og 3. kvartal) = 300 kr.
  • Vinters√¶son (4. kvartal og 1. kvartal) = 300 kr.

Med venlig hilsen styregruppen

(se under “Kontakt”)

Sommergolf

• 1. april – 30. september: Torsdage med m√łdetid senest kl. 7.15 – i 2022 er start 31. marts

Vintergolf

• 1. oktober – 31. marts: Fredage med m√łdetid senest kl. 8.45 – dog torsdag den 6. og 13. oktober 2022 – derefter fredage fra 21. oktober 2022

Både sommer og vinter gælder det, at der skal være mindst 6 damer og/eller mindst 10 herrer for at matchen er tællende.

Hvis der fx m√łder 10 herrer og tre damer op en dag, s√• kan damerne godt spille med, men deres resultat t√¶ller ikke med – hverken p√• dagen eller sammenlagt for kvartalet.

I 2022 holdes der kvartals-afslutninger p√• f√łlgende dage:

• 25. marts
  • 30. juni
  • 29. september
  • 16. december

Planen for 2023 f√łlger

Herunder kan du se en række fotos fra seniorgolfs forskellige spilledage og særlige arrangementer:

Pedro er navnet på den usynlige fjerdemand i golfvarianten Texas Scramble.

Men han er også navnet på en vandrepokal i seniorturneringen, en pokal der vandrer hver tredje måned til seniorernes kvartalsafslutning.

Denne Pedro er en lille keramisk figur af en golfspiller, der gives til en spiller der p√• en eller anden m√•de har gjort sig bem√¶rket i de forl√łbne m√•neder,

Det er til enhver tid ihændehaveren der bestemmer, og begrunder, overdragelsen til den næste modtager.

Pedro blev introduceret af Jan Hoffmeyer i 2016. Det er også Jan, der har lavet figuren. Den var oprindelig ikke tænkt som en vandrepokal, men den har ikke desto mindre vandret lige siden, bortset ca. ni måneder under Covid19 pandemien.

Herunder kan du se listen af modtagere:

• 2. kvartal 2022: Kurt Holmann
  • 1. kvartal 2022: Grethe Risegaard
  • 4. kvartal 2021: Arne Beyer
  • 3. kvartal 2021: Henrik Overgaard Pedersen
  • 2. kvartal 2021: Inger Margrethe Nissen
  • 2. kvartal 2020: Henning Jensen
  • 1. kvartal 2020: Jan Hoffmeyer
  • 4. kvartal 2019: Vagn Kristensen
  • 3. kvartal 2019: Hans Kr. Olesen
  • 2. kvartal 2019: Ellen Skarsholm
  • 1. kvartal 2019: Philip Evans
  • 4. kvartal 2018: Svend Erik Skarsholm
  • 3. kvartal 2018: Grete Baunb√¶k Hansen
  • 2. kvartal 2018: Poul-Erik Edsen Johansen
  • 1. kvartal 2018: Ole Strangholt
  • 4. kvartal 2017: Ejvind Jensen
  • 3. kvartal 2017: Bjarne Hjort
  • 2. kvartal 2017: Nanna Haar
  • 1. kvartal 2017: Susanne Jensen
  • 4. kvartal 2016: Poul Sarfelt

Alle er velkomne – du skal bare have n√•et en vis alder.¬†¬†Damer skal v√¶re fyldt 50 √•r i l√łbet af det √•r, man starter. Herrer skal v√¶re fyldt 55 √•r. Dit handicap m√• ikke v√¶re over 41 og du skal have et fuldt medlemskab af Roskilde Golf Klub. Skulle dit handicap v√¶re en smule h√łjere, men p√• vej ned, s√• kontakt udvalgets formand.

• Vintergolf p√• 18-hulles banen spilles fra teested 50
  • Vintergolf p√• vinterbanen spilles med handicapreglerne for vinterbanen
  • Sommergolf spilles med max HCP 41, hvor herrer fra start skal v√¶lge mellem teested 50 eller 58

Hvordan tilmelder jeg mig?

Man m√łder bare op p√• en af seniorgolfernes spilledage i Restaurant Birdie – eller sender forinden en mail til ejvind.n.jensen@gmail.com.

En fra styregruppen vil hjælpe med de praktiske opstartsting.

Det er muligt at deltage i et par pr√łverunder for at se om det er noget, man har lyst til at forts√¶tte med.

Se mere under fanen “Information”, hvor vi har samlet al information¬†til nye.

Ejvind N. Jensen
Formand for seniorgolferne
ejvind.n.jensen@gmail.com
Susanne Jensen
Kasserer for seniorgolf
sussejen@gmail.com
Jan Hoffmeyer
Matchleder ‚Äď gennemg√•ende turnering
hoffmeyers@mail.tele.dk
Ole Strangholt
Matchleder ‚Äď gennemg√•ende turnering
strangholt@gmail.com

Arne Beyer, Grethe Risegaard og Hans Kristian Olesen supplerer styregruppen for Seniorgolf med arrangementer i andre klubber.