Klubmesterskaber i hulspil

Begivenhedsdetaljer

Klubmesterskaber

Hvert år afvikler vi klubmesterskaber i både slagspil og i hulspil. Under de enkelte faner kan du se resultater, når de er klar. Datoerne bliver typisk fastlagt i april. Du kan finde dem via GolfBox eller via aktivitetskalenderen her på hjemmesiden.

Du skal tilmelde dig ved at logge på GolfBox og så finde turneringen nederst til venstre i menuen under “Klubturnering”.

Oplysningerne om turneringen opdateres inden tilmeldingsstart

De konkrete oplysninger om turneringen, fx starttider, præmier, evt. forplejning, særlige regler for turneringen og lignende kan ændre sig frem mod den dato, hvor tilmelding starter. Turneringen bliver som nævnt lagt ind i kalenderen tidligt på året, og matchudvalget tager så senere stilling til de konkrete propositioner for de enkelte turneringer senere.

Her er, hvad der gælder for klubmesterskaberne 2018

Formålet med afviklingen af klubmesterskabet er at kåre en herre- og damespiller som klubmester. Derudover tjener klubmesterskaberne det ”brede” formål at kåre klubbens bedste spiller i aldersgrupperne samt den bedste stablefordspiller.

Klubmesterskaber 2018 spilles på følgende datoer:

• 22.-23. september: Slagspil (36 huller), stableford (36 huller). Her findes klubmester for herrer og dame spiller, og klubbens bedste spillere i aldersgrupperne samt den bedste stablefordspiller
  • 29.-30. september: Hulspilsmesterskaber

Tilmeldingen starter den 27. august kl. 00.00 og slutter den 19. september kl. 23.59.

Ved tilmeldingen til slagspil beslutter man sig for, hvilken aldersrække man vil spille i. Der skal være mindst fire spillere i en række for at den gennemføres. Er der færre spillere tilmeldt en række, kan matchledelsen vælge at slå rækkerne sammen, så alle, der tilmelder sig, kommer ud at spille.

Der er tilmelding til følgende rækker:

• Drenge junior ( til og med 18 år)
  • Herrer (19 år+)
  • Herrer senior (50 år+)
  • Herrer veteran (60 år+)
  • Herrer superveteran (70 år+)
  • Piger junior (til og med 18 år)
  • Damer (19 år+)
  • Damer senior (50 år+)
  • Damer veteran (60 år+)
  • Damer superveteran (70 år+)

Spilleplan

Lørdag d. 22. september: Turneringen starter kl. 7. Der spilles i 3- bolde og laveste hcp. starter først. Deltager et antal spillere, som ikke går op i tre, bliver 1. bold en 2-bold. Er der kun fire spillere i en række, spilles i to 2-bolde.

Spilleplan – rækkefølge:

• Herrer
  • H-Senior
  • H-Veteran
  • H-Superveteran
  • Drenge junior
  • Damer
  • D-Senior
  • D-Veteran
  • D-Superveteran
  • Pige junior

Søndag den 23. september: Turneringen starter kl. 8.

Spilleplan – rækkefølge:

Der spilles i resultatordenen fra lørdagens runder. De spillere med de bedste resultater starter sidst. Startlisten opdeles kun i damer og herrer, uanset alderskategorier.

• Damer
  • Herrer

Single Stableford Championship (mixed)

Afvikles i en række ( max 60 spillere). Afvikles over 36 huller (18 huller lørdag, 18 huller søndag. Cut efter 18 huller – de 16 bedste spiller om søndagen).

Spilleplan:

Lørdag d. 22. september: Der spilles i 4-bolde. Deltager et antal spillere, der ikke går op i fire, er første bold en 3-bold. Laveste hcp. starter først. Turneringen starter ca. kl. 11.

Søndag d. 23. september: 16 spillere. De bedste spillere fra dagen før starter først. Turneringen starter kl. 7.

Hulspilsmesterskaber d. 29.-30- september

Resultatet fra slagspilsmesterskabet benyttes til hulspilsmesterskabet for damer og herrer. De 16 bedste scores for herrerne og de 16 bedste scores fra damerne fra slagspilsmesterskabet, uanset hvilken aldersgruppe de tilhører, går videre til hulspilsmesterskabet, som afvikles efter cupsystemet.

Om lørdagen spilles 8-delsfinale og kvartfinale, og om søndagen spilles semifinale og finale. Afhængigt af antallet af damespillere, kan dette reduceres til kun at omfatte kvartfinale lørdag, semifinale og finale søndag ( Ved endnu færre damespillere: Semifinale lørdag, finale søndag).

Der er præmier til følgende:

• Klubmester herrer
  • Klubmester damer
  • Bedste spiller i hver aldersrække
  • Bedste stablefordspiller: 1., 2. og 3. plads

Der afholdes samlet præmieoverrækkelse for både slagspil, hulspil og stableford efter hulspilsfinalerne søndag den 30. september ca. kl. 17.

Herunder kan du se resultaterne for turneringen, når de er klar:

Herunder kan du se resultaterne for turneringen for 2018, når de er klar.