Regelaften


Begivenhedsdetaljer

Denne begivenhed sluttede den 11 april 2024


Lær om golfreglerne – to datoer til at blive klogere

Vidste du, at golfreglerne ikke bare er til for at straffe dig, men at du også tit kan bruge reglerne til din egen fordel?

Kunne du tænke dig at blive lidt klogere på, hvordan du bruger reglerne?

Så skal du spidse ører, for her i marts/april 2024 kommer der to arrangementer, hvor det er muligt at lære mere om golfreglerne. Til begge arrangementer er det muligt at komme med ønsker/spørgsmål til præcis de emner, du gerne vil have mere information om.

Det er regel- og handicapudvalget, der står bag de to møder, der finder sted:

  • Tirsdag den 19. marts kl. 19 – hulspil
  • Torsdag den 11. april kl. 19 – generelt

Den første aften er som navnet siger målrettet dem, der spiller hulspil en gang imellem. Det kan være spillere på regionshold, divisionshold eller måske alle dem, der deltager i klubbens løbende hulspilsturnering.

Læs mere:

Den anden aften handler generelt om golfreglerne, så her er målgruppen alle lige fra nye til rutinerede, som gerne vil blive klogere på golfreglerne eller som måske har specifikke spørgsmål til bestemte situationer. Der må også gerne være spørgsmål, der relaterer sig til vores egne baner. Alle kan ved tilmelding skrive en kommentar eller et spørgsmål, så regel- og handicapudvalget på forhånd kan forberede sig.

På mødet bliver der lavet en tipskupon med nogle regelspørgsmål, som deltagerne kommer til at udfylde. På den måde bliver regellærdommen lidt sjovere.

Det er Lars Søndergaard fra udvalget, der er ansvarlig for de to regelmøder.

Læs mere:

Bemærk, at du ved tilmelding kan tilmelde dig til spisning i Restaurant Birdie en time inden mødet (kl. 18). Det koster 99 kr. eksklusive drikkevarer.

  • Menu til regelaften 19. marts: Langtidssimret kalvebryst med grov kartoffelmos, grøntsager og peberrodssauce
  • Menu til regelaften 11. april: Boeuf Bourguignon med mos af kartofler og rodgrøntsager

På billedet er det regel- og handicapudvalget fotograferet i forbindelse med et andet regelmøde. Det er Lars Søndergaard til venstre, Tage Jørgensen i midten og Jørgen Lindelius til højre.