Junior sommerafslutning med spil og spisning

Begivenhedsdetaljer

Junior sommerafslutning 24/6 2021 efter Torsdagsmatch

Hej juniorer

P√• torsdag den 24. juni 2021 er det sidste gang, der er junioraktiviteter inden den laaaaaange sommerferie. Derfor h√•ber vi, at rigtig mange af jer vil komme og deltage i en ‚ÄĚspeciel‚ÄĚ torsdagsmatch, som afsl√łres af Benny Bomst√¶rk p√• dagen. Der vil blive spillet ni huller, s√• vi kan n√• at komme i klubhuset kl. 18.30, hvor der serveres gratis aftensmad for deltagende juniorer. For√¶ldre/p√•r√łrende, der har lyst er deltage, er velkomne, men for egen bestilling og afregning i restauranten.

Så kom kl. 16.00 til Bennys torsdagsmatch og kom ind kl. 18:30 til aftensmad.

Vi håber at kunne sidde på terrassen og spise, men for en sikkerheds skyld anbefales alle at have frisk Corona-test med negativt resultat med.

Meld venligst tilbage via Facebook-gruppen, Roskilde Golfklub – juniorer og mikroer, med besked ‚ÄĚjeg deltager‚ÄĚ (alts√• hvis du har lyst til at deltage), s√• restauranten ved hvor mange, der skal laves mad til.

Vi ses.

Benny Bomst√¶rk & S√łren ‚ÄĚJR‚ÄĚ